Naaimachine Reservelampje LED.

Naaimachine Reservelampje LED met bajonetfitting.

Naaimachine-lampje kopen? Wanneer het lampje van je naaimachine kapot gaat, is dat lastig met het naaien en vooral met het inrijgen van de draad. Bestel dus dadelijk een nieuw lampje voor je naaimachine, of beter nog: zorg gewoon dat je er altijd eentje op voorraad hebt zodat je niet ongewenst ‘zonder licht’ komt te zitten. Dit naaimachine LED-lampje gaat veel langer mee dan een standaard reservelampje en gebruikt beduidend minder stroom. Goed voor de planeet en voor je portemonnee dus! Dit naaimachinelampje LED is voorzien van een bajonetfitting. Verkoop per stuk. Sterkte: 1,5 watt.

Wanneer je het naaimachinelampje gaat vervangen, is dat direct een mooie aanleiding om je naaimachine schoon te maken. Maak de machine vrij van stof- en garenresten. Vergeet niet om een druppeltje naaimachine-olie te gebruiken voor soepele gewrichten en asjes in je naaimachine.

Welk naaimachinelampje heb je nodig?

Naaimachine-lampje ter vervanging van een kapot lampje in je naaimachine. Naaimachine-lampjes worden geleverd in verschillende uitvoeringen. Bepaal eerst het soort aansluiting dat je nodig hebt om het oude lampje in je naaimachine te vervangen. Je kunt kiezen uit een normale fitting of uit een speciale bajonetfitting. Vervolgens maak je de keus tussen een normale gloeilamp of een milieuvriendelijk LED-lampje. Dit model is voorzien van een bajonetfitting en is een LED-lampje van 1,5 watt. Dit LED lampje geeft hetzelfde licht als een standaard lampje van 15 watt, maar gebruikt beduidend minder stroom! Zorg er bij het verwisselen van de lamp altijd voor dat de machine NIET onder spanning staat. Dus eerst het lampje verwisselen en daarna pas de stekker in het stopcontact.

Specificaties:

LED Naaimachinelampje met bajonetfitting. Samenstelling: glas/ metaal/ silicoon. Afmeting: 17mm breed - 45mm hoog. Sterkte: 1,5 watt/ 220 volt. Lichtsterkte vergelijkbaar met 15 watt in normaal reservelampje. Verkoop per stuk. Wordt geleverd in een papieren verpakking. Lees HIER meer over Milward: fournituren van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs in een duurzame verpakking.

Ook tijd voor naaimachine-olie?

Lampje vervangen? Breng dan ook een paar druppeltjes naaimachine OLIE aan.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naaimachinelampje LED - Bajonetsluiting

  • Merk: Opry
  • Model:9130533
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €8,95


Gerelateerde producten

Naaimachinelampje LED - Schroefsluiting

Naaimachinelampje LED - Schroefsluiting

Naaimachine Reservelampje LED.Naaimachine Reservelampje LED met schoeffitting E14.Naaimachine-lampje..

€8,95

Naaimachinelampje met schroefsluiting - In duurzame verpakking

Naaimachinelampje met schroefsluiting - In duurzame verpakking

Naaimachine-lampje.Naaimachine-lampje met schroefdraad.Naaimachine-lampje nodig? Wanneer het lampje ..

€3,95

Naaimachine olie 20ml - Voorkom storingen aan jouw naaimachine

Naaimachine olie 20ml - Voorkom storingen aan jouw naaimachine

Naaimachine Olie.Naaimachine Olie flacon 20ml.Fournituren: Naaimachine Olie kopen? Ondanks dat naaim..

€4,95

Tags: Naaimachinelampje, lampje voor naaimachine, reservelampje, reservelampje naaimachine, naaimachinelichtje, gloeilampje naaimachine, gloeilamp 15 watt, gloeilamp 2, 5 watt, LED lampje, LED lampje naaimachine, LED reservelampje, schroeffitting, bajonetfitting, lampje naaimachine vervangen, lampje naaimachine kapot, naaimachinelampje vervangen, naaimachinelampje lapot, milward