• Naaimachine olie 30ml - Voorkom storingen aan jouw naaimachine

Voordelige Naaimachine Olie.

Voordelige Naaimachine Olie flacon 30ml.

Fournituren: Naaimachine Olie kopen? Ondanks dat naaimachines steeds meer computergestuurd zijn, is de basis van jouw naaimachine nog altijdvoornamelijk mechanisch. Dit betekent dat het af en toe oliën van je naaimachine gewenst is om storing aan jouw naaimachine te voorkomen. Mechanismes en bewegende asjes functioneren soepeler, wanneer jij ze goed onderhoudt. Een paar druppeltjes naaimachine olie zijn al genoeg om jouw naaimachine weer te laten draaien als een zonnetje. Deze voordelige naaimachine olie wordt geleverd in een transparant kunststof flesje met doseerdop. Inhoud: 30ml.

Ook andere mechanische gewrichten hebben voordeel bij een druppeltje olie. Speciaal hiervoor heeft Prym een handig fijn stiftje met olie: ideaal voor het oliën van een schaargewricht of andere kleine onderdelen. Bestel ook direct een nieuw naaimachine-lampje mee, dan voorkom jij dat jij onverwacht 'zonder licht' komt te zitten.

Druppeltje naaimachineolie.

Naaimachine-olie gebruik je spaarzaam: een paar druppeltjes zijn genoeg om de asjes en gewrichten van jouw naaimachine weer lekker soepel te laten draaien. De meeste mechanische onderdelen en draaiende gewrichten van machines en apparatuur zijn gebaat bij een druppeltje olie. Zo kun je deze naaimachineolie ook gebruiken voor het smeren van tondeuzes, scheerapparaten en andere apparaten of gebruiksvoorwerpen met draaiende onderdelen. Voor het smeren van de gewrichten van een schaar kun je ook het handige fijne STIFTJE met olie gebruiken van Prym.

Gebruik van naaimachineolie.

Maak je naaimachine voor het oliën direct schoon. Achtergebleven olieresten, stof en draadjes kunnen ervoor zorgen dat je machine minder soepel loopt of blokkeert. Draai hiervoor voorzichtig aan het handwiel van de machine om te constateren waar deze blokkeert. Maak deze onderdelen goed schoon met een fijn kwastje of met de fijnste mond van je stofzuiger. Eventueel kun je hiervoor ook WD40 gebruiken. Na het schoonmaken wrijf je de onderdelen goed droog en schoon met een zachte, niet pluizende doek. Hierna kun je de naaimachine olie aanbrengen.

Specificaties:

Deze voordelige naaimachine-olie wordt geleverd in een kunststof flesje met doseerdop. Inhoud: 30ml.

Vlekken door naaimachineolie.

Wees voorzichtig met het doseren van de naaimachineolie. Mocht je toch olie morsen, dep de olie dan direct op met keukenrol. Let op: het is belangrijk om alleen te deppen en niet te wrijven! Je kunt de olie ook direct bestrooien met zuiveringszout, dat de olie in 30 minuten inwerktijd zal absorberen, waarna je het zuiveringszout met de stofzuiger kunt verwijderen. Toch een vlek in je kleding, die je later pas opmerkt? Behandel de olievlekken van naaimachine-olie in dat geval voor het wassen met een vlekkenduivel van DrBeckmann. Je kiest in dat geval voor de Vlekkenduivel Smeervet en olie, die je tevens kunt gebruiken voor vlekken van teer, was en motorolie. HIER kun
jij de vlekkenduivels bestellen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naaimachine olie 30ml - Voorkom storingen aan jouw naaimachine

  • Merk: Opry
  • Model:B751.020
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,50


Gerelateerde producten

Naaimachinelampje met schroefsluiting - In duurzame verpakking

Naaimachinelampje met schroefsluiting - In duurzame verpakking

Naaimachine-lampje.Naaimachine-lampje met schroefdraad.Naaimachine-lampje nodig? Wanneer het lampje ..

€3,95

Naaimachinelampje met bajonetsluiting

Naaimachinelampje met bajonetsluiting

Naaimachine-lampje.Naaimachine-lampje bajonetsluiting.Naaimachine-lampje nodig? Wanneer het lampje v..

€2,99

OP=OP: Naaimachinelampje LED - Bajonetsluiting - LAATSTE EXEMPLAAR

OP=OP: Naaimachinelampje LED - Bajonetsluiting - LAATSTE EXEMPLAAR

Naaimachine Reservelampje LED.Naaimachine Reservelampje LED met bajonetfitting.Naaimachine-lampje ko..

€9,95 €12,40

Tags: Naaimachine-olie, naaimachineolie, naaimachine olie, naaimachine onderhoud, naaimachine oliën, onderhoud naaimachine, stiftje met olie, fijn stifje met olie, naaimachine schoonmaken, naaimachine blokkeert, naaimachine loopt vast, vlekken van olie, olievlek, olievlekken in kleding, olievlek in kleding