• Glinsterende Knoop Transparant 23mm - Per stuk

Knoop Diamant

Knoop Diamant - Knoop met steelbevestiging - Prijs per stuk

Fournituren - Knopen kopen? Deze glanzende knoop met steelbevestiging, is net wat jij zoekt als vervanging op een vest, trui of jasje. De knoop is van stevig kunststof en uitgevoerd in glinsterende versie. Je bevestigt de knoop aan het steeltje. De diamantknoop is voordelig geprijsd en omdat jij de knopen per stuk bestelt, kan jij precies dat aantal knopen bestellen, dat jij nodig hebt. Plus een reserve-exemplaar natuurlijk! Doorsnede: 23mm. Prijs per stuk.

Zet knopen altijd vast met TRANSPARANT naaigaren. Toch liever een andere knoop? HIER vind jij bijvoorbeeld al onze metalen knopen.

Knoop diamant - 23mm doorsnee.

Deze glinsterende knoop is echt een blikvanger op jouw kleding. Vanwege de glanzende uitvoering heb jij echt een blikvanger te pakken voor bijvoorbeeld een mooi vest of een jasje. Vanwege de diamanten uitstraling is de knoop multi-inzetbaar op allerlei stoffen en kleuren.

Hoe naai ik een knoop vast?

Niets zo frustrerend als een knoop, die je net opnieuw hebt vastgezet en die je na enkele dagen opnieuw verliest! Gebruik voor het vastnaaien van knopen bij voorkeur stevig garen. Let er tevens op dat je de knoop niet te strak op de stof naait. Door de knoop enigszins los aan de stof te naaien, heeft de knoop wat speling bij het openen en sluiten van de kleding. Dit zorgt ervoor dat je de knoop niet zo snel kwijtraakt. Je bestelt deze knoop per stuk: zo kun jij precies het aantal knopen bestellen dat je nodig hebt. Bestel een extra reserve-exemplaar mee, voor de zekerheid!

Specificaties:

Materiaal: Kunststof. Doorsnede: 23mm. Kleur: Knoop met lus. Wasbaar tot 40°.

Direct meebestellen:

Bestel direct naaigaren mee in de juiste kleur om de knoop aan te zetten. Gebruik een stevig, dikker naaigaren zoals bijvoorbeeld nylon naaigaren. Bestel tevens een setje naalden mee, dan heb je alles dat je nodig hebt!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Glinsterende Knoop Transparant 23mm - Per stuk

  • Merk: Opry
  • Model:5619.9
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,50


Gerelateerde producten

Naainaalden met garen - Naaisetje voor onderweg of thuis

Naainaalden met garen - Naaisetje voor onderweg of thuis

Goedkoop Naaisetje.Goedkoop Naaisetje - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Reissetje of naaigarnit..

€2,95

GOEDKOOP: Naaigaren Transparant

GOEDKOOP: Naaigaren Transparant

Transparant Naaigaren. Transparant Naaigaren: doorzichtig en sterk naaigaren. Goedkoop Naaigaren bes..

€2,95

GOEDKOOP: Naaigaren Transparant voor Donkere stoffen

GOEDKOOP: Naaigaren Transparant voor Donkere stoffen

Transparant Naaigaren Zwart. Transparant Naaigaren Zwart: doorzichtig garen voor donkere stoffen. Go..

€1,99

Tags: Knoop, knopen, glinsterende knoop, glinsterende knopen, glanzende knoop, glanzende knopen, knoop diamant, diamantknoop, diamanten knoop