• GOEDKOOP: Naaigaren Transparant

Transparant Naaigaren.

Transparant Naaigaren: doorzichtig en sterk naaigaren.

Goedkoop Naaigaren bestellen? Dit voordelige naaigaren is zeer sterk en licht elastisch. Het grote voordeel van dit goedkope naaigaren is dat het transparant is: je kunt het dus voor alle kleuren stof gebruiken. Het voordelige transparante naaigaren is zowel voor kleding als bijvoorbeeld voor gordijnen multi-toepasbaar. Omdat het garen de kleur van de stof aanneemt, vallen stiksels en zomen nauwelijks op. Het naaigaren is van polyamide(nylon), wat het zeer sterk en duurzaam maakt. Bovendien rekt nylon iets mee met de stof. Je kunt dit naaigaren dus voor allerlei stoffen gebruiken. Verkoop per klos van 200 meter.

Gebruik dit naaigaren in combinatie met een universele naaimachinenaald of, wanneer je het voor rekbaar materiaal gebruikt, met een stretchnaald. Zomen zonder (zichtbaar) stiksel kan ook met instrijkbaar zoomband.

Sterk en doorzichtig naaigaren.

Zoek je een zeer sterk maar niet al te dik naaigaren, dan is dit transparante nylon garen een prima keus. Omdat het doorzichtig is kun je het voor alle kleuren stof gebruiken. Transparant naaigaren is ook zeer geschikt voor stoffen met een druk patroon in allerlei kleuren. Kies je bij dit soort stoffen voor een dekkende kleur, dan zul je het garen al naar gelang van het patroon wel of niet terugzien. Met transparant naaigaren weet je zeker dat het stiksel onzichtbaar blijft.

Eigenschappen:

Nylon heeft 2 belangrijke eigenschappen: het is zeer sterk en licht elastisch. Dit maakt het transparante garen ook een prima keus om elastische stoffen te verwerken, zoals spandex, lycra en andere rekbare, synthetische stoffen.

Specificaties:

Samenstelling: 100% nylon. Op een klosje zit 200 meter transparant garen.

TIPS:

Indien je een zoom wilt maken waarbij je het stiksel niet ziet, bijvoorbeeld in een pantalon of voor gordijnen, denk dan er ook eens over om instrijkbaar zoomband te gebruiken. Dit zoomband plakt aan 2 kanten, waardoor je een zoom kunt maken zonder te naaien. Het enige dat je nodig hebt is een strijkijzer!

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar vind je uitgebreide informatie over de verschillende soorten naaigaren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Naaigaren Transparant

  • Merk: Milward
  • Model:9240240
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,95


Gerelateerde producten

Naaimachinenaalden universeel - Assortiverpakking 5 machinenaalden

Naaimachinenaalden universeel - Assortiverpakking 5 machinenaalden

Schmetz Naaimachinenaalden universeel.Schmetz Naaimachinenaalden universeel: voor bijna alle stoffen..

€1,75 €1,99

Naaimachinenaalden stretchnaald - 5 naalden - Kies een dikte

Naaimachinenaalden stretchnaald - 5 naalden - Kies een dikte

Schmetz Naaimachinenaalden StretchSchmetz Naaimachinenaalden Stretch - A kwaliteit machinenaalden re..

€3,95

Zoomband 38mm - Opstrijkbaar zoomvlies

Zoomband 38mm - Opstrijkbaar zoomvlies

ZoombandZoomband voor kleding of gordijnenFournituren: Zomen aanbrengen met de strijkbout. Zoomband ..

€3,95

Tags: Nylon garen, nylon naaigaren, elastisch garen, elastisch naaigaren, garen voor elastische stoffen, rekbaar garen, garen rekt mee, garen dat mee rekt, rekbaar garen, elastiek garen, elastisch garen, sterk garen, zeer sterk garen, naaigaren, milward