• Zoomband 38mm - Opstrijkbaar zoomvlies

Zoomband

Zoomband voor kleding of gordijnen

Fournituren: Zomen aanbrengen met de strijkbout. Zoomband gebruik je om kleding of gordijnen te zomen zonder te naaien. Door het plakvlies tussen de beide lagen van de stof te strijken krijg je een soepel vallende zoom zonder stiksel. Je kunt het plakvlies niet alleen voor zomen gebruiken, maar ook voor andere toepassingen waarbij je stof op elkaar wilt plakken. Naald en draad of ervaring met kleding of gordijnen verstellen zijn niet nodig. Dit kan echt iedereen! Jij ontvangt 5 meter zoomband in een papieren verpakking. Breedte: 38mm.

Zoomband leveren wij in diverse breedtes, dus jij kunt kijken wat voor jouw project de beste keus is. Gebruik altijd een PERSDOEK bijhet strijken van de zoom. Dit voorkomt onnodig glanzen van de stof en zorgt ervoor dat jij nooit met jouw strijkbout aan de stof blijft plakken.

Zomen zonder naaimachine.

Zomen zonder naald en draad: het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Een losse zoom aan kleding of gordijnen staat slordig en onverzorgd. Bij een slecht gezoomde broek loop je bovendien het risico om er steeds op te stappen, waardoor jouw broek onnodig snel zal slijten. En de volgende situatie ken je vast ook wel: je vindt een leuke broek in de uitverkoop, maar de pijpen zijn net iets te kort of te lang. Gevolg: je laat de broek hangen, omdat jij opziet tegen het uitbesteden van het korter of langer maken van de broek. Maar maak je geen zorgen: Met behulp van jouw strijkijzer en instrijkbaar zoomband kan iedereen zomen maken. Gemakkelijker wordt het niet.

Zoomband - Hoe werkt dat dan?

Meet de zoom op, zodat jij weet hoeveel zoomband je moet afknippen. Strijk de zoom eerst goed in de stof op de gewenste lengte. Vouw nu het zoomvlies tussen de zoom en strijk nogmaals. De lijm op het tape zal smelten en jouw zoom is klaar! Let op: het is belangrijk dat je het zoomband met lichte druk van de strijkbout bevestigt, zonder te schuiven. Hierdoor wordt bobbelen voorkomen en krijg jij een mooie, strakke zoom. Gebruik bij het aanbrengen van de zoom altijd een licht vochtige persdoek.

Specificaties:

Samenstelling: 100% Polyamide. Zoomvlies voorzien van schutpapier voor eenvoudige verwerking. Afmeting: 5 meter zoomvlies. Breedte: 38mm. Kleur: Wit. Wasbaar tot 60°. Wordt geleverd in een papieren verpakking. Lees HIER meer over Milward: fournituren van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs in een duurzame verpakking.

Handig om te weten:

Zoomband bestel jij bij Bink Fournituren in verschillende breedtes. Er bestaa varianten voor lichte of zwaardere stoffen. Vergeet niet om een persdoek mee te bestellen. De persdoek wordt doorzichtig, wanneer jij de persdoek nat maakt. Zo kun je dus precies zien wat je doet! En met de handige vingerbeschermers van Prym loop jij geen risico om jouw vingers te branden.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Zoomband 38mm - Opstrijkbaar zoomvlies

  • Merk: Milward
  • Model:9780791
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95


Gerelateerde producten

Vlieseline zoomband 20 mm - Vliesofix voor zware stof

Vlieseline zoomband 20 mm - Vliesofix voor zware stof

Zoomband voor zwaardere stoffenZoomband voor zwaardere stoffen - Zomen zonder naaienFournituren - Zo..

€2,95

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

Vlieseline Zoomband 20 mm - Plakgoed voor Lichte Stof

Vlieseline Zoomband 20 mm - Plakgoed voor Lichte Stof

Smal zoomband PlakgoedSmal zoomband Plakgoed: lichte stoffen zomen zonder naaienFournituren - Zoomba..

€2,95

Vingerbeschermers - Strijkvingers voor veilig strijken

Vingerbeschermers - Strijkvingers voor veilig strijken

Vingerbeschermers.Vingerbeschermers om je handen te beschermen tijdens het strijken. Bij wat ingewik..

€7,90

Tags: Vliesofix, vliesofix kopen, vliesofix bestellen, vliesofix online, vlieseline, plakgoed, zoomband, milward