• Vlieseline Zoomband 20 mm - Plakgoed voor Lichte Stof

Smal zoomband Plakgoed

Smal zoomband Plakgoed: lichte stoffen zomen zonder naaien

Fournituren - Zoomband: Plakgoed van Vlieseline is instrijkbaar zoomband, dat wordt gebruikt om kleding of vitrages te zomen zonder te naaien. Strijk het plakvlies tussen de beide lagen van de stof te strijken voor een soepel vallende zoom zonder stiksel. Je kunt Vlieseline Plakgoed niet alleen voor zomen gebruiken, maar ook voor andere toepassingen waarbij je 2 lagen stof op elkaar wilt plakken. Deze versie is geschikt voor lichte stoffen, zoals zijde, organza, dunne katoen of voile. Verpakt per 5 meter.

Voor overgordijnen bestaat er een extra brede uitvoering zoomband. Ook voor zware kledingstoffen is een speciale versie beschikbaar. Gebruik bij dit soort klusjes een transparante persdoek om ongelukjes met het strijkijzer te voorkomen.

Zoomband - Zomen zonder naaimachine.

Zomen zonder naald en draad: het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Een losse zoom aan kleding of gordijnen staat slordig en onverzorgd. Bij een slecht gezoomde broek loop je bovendien het risico om er steeds op te stappen, waardoor jouw broek onnodig snel zal slijten. En de volgende situatie ken je vast ook wel: je vindt een leuk rokje in de uitverkoop, maar net iets te kort of te lang. Gevolg: je laat voordeel hangen, omdat jij opziet tegen het uitbesteden van het korter of langer maken.

Zoomband - Die kledingreparatie doe jij lekker zelf

Met behulp van jouw strijkijzer en instrijkbaar zoomband kan iedereen zomen maken. Gemakkelijker wordt het niet. Het is niet nodig om jouw kleding naar een atelier te brengen of om aan jouw moeder te vragen of zij de gordijnen in wilt korten voor je. Dit kan jij gewoon zelf! De verpakking zoomband bevat 5 meter plakvlies van 20mm breed en is voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing. Dit zoomband is geschikt voor lichtgewicht stoffen. Eenmaal gezoomd is het geen enkel probleem om de kleding te wassen of chemisch te reinigen. Dubbelzijdig plakvlies is tevens verkrijgbaar in VELLEN van 30 x 90 cm, voor wanneer je grotere vlakken stof zoals bijvoorbeeld applicaties of afbeeldingen op stof wilt plakken.

Specificaties:

Vlieseline Plakgoed Zoomband voor lichte stoffen. Breedte: 20mm. Verpakt per 5 meter. Gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Meer keus:

Zoomband leveren wij in verschillende versies. Gebruik een transparante persdoek voor strijken zonder risico.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Vlieseline Zoomband 20 mm - Plakgoed voor Lichte Stof

  • Merk: Vlieseline
  • Model:233020
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,95


Gerelateerde producten

Vlieseline zoomband 20 mm - Vliesofix voor zware stof

Vlieseline zoomband 20 mm - Vliesofix voor zware stof

Zoomband voor zwaardere stoffenZoomband voor zwaardere stoffen - Zomen zonder naaienFournituren - Zo..

€2,95

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

Zoommaatje - Snel zoomtoeslag opmeten met mini-liniaaltje

Zoommaatje - Snel zoomtoeslag opmeten met mini-liniaaltje

Mini liniaaltje voor zomen.Mini liniaaltje voor zomen - Snel en nauwkeurig zomen aftekenen.Fournitur..

€1,99

Zoomband 38mm - Opstrijkbaar zoomvlies

Zoomband 38mm - Opstrijkbaar zoomvlies

ZoombandZoomband voor kleding of gordijnenFournituren: Zomen aanbrengen met de strijkbout. Zoomband ..

€3,95

Tags: Vliesofix, vliesofix kopen, vliesofix bestellen, vliesofix online, zoomband, zoomvlies, zomen zonder naaien, zomen met strijkijzer, instrijkbaar zoomband, strijkvlies, strijkband, vlieseline, plakgoed