• Kleurenvanger Bonte Was

Kleurenvangers.

Kleurenvangers voorkomen dat doorgelopen kleuren de rest van je wasgoed verkleuren en helpen tevens tegen grauwsluier.

Is het jou ook wel eens overkomen? Zonder nadenken gooi je de kleding in de wasmachine. Na het wassen open je de trommel en o nee! De was is helemaal blauw verkleurd door die nieuwe blauwe blouse die je er nietsvermoedend bij in had gedaan. Dit kun je gemakkelijk voorkomen met DrBeckmann Kleurenvanger voor Bonte Was.

De speciale anti-kleurdoorloop doekjes van DrBeckmann absorberen snel en effectief uitgelopen kleuren en onzuiverheden in het water. Zo beschermen ze je wasgoed tegen onzuiverheden in kleur en grauwsluier. De speciale microvezels in de doekjes zorgen ervoor dat de verfstoffen uit het water worden opgepikt, voordat ze zich aan je kleding kunnen hechten. Zo hoef je dus een stuk minder zorgvuldig te zijn met het sorteren van je wasgoed.

Het gebruik van anti-kleurdoekjes is super makkelijk: je vult je trommel als normaal met wasgoed en wasmiddel en legt een kleurdoekje bovenop je wasgoed. Na het wassen zul je zien dat het doekje is verkleurd door de verfstof die zich anders aan je wasgoed had gehecht. Nu kun je het doekje eenvoudig weggooien bij het restafval.

Je ontvangt 24 kleurdoekjes voor eenmalig gebruik, dus voor 24 wasbeurten. LET OP: om de bezorgkosten in de perken te houden en onze prijzen laag, zullen we dit product per briefpost versturen. Dit betekent dat we het doosje waarin de doekjes verpakt zitten, platgevouwen meesturen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kleurenvanger Bonte Was

  • Merk: DrBeckmann
  • Model: 912960
  • Beschikbaarheid: 2-3 Dagen levertijd
  • €4,76


Tags: Kleurenvanger, kleurenvangers, kleurvanger, kleurenvanger, kleurdoekje, anti-kleur doekje, antikleurdoekje, anti-kleurdoekje, grauwsluier, Beckmann, beckman, drbeckmann, drbeckman, dr bekman, doorloopdoekjes, doorgelopen, doorgelopen was, doorgelopen kleuren, grauw wasgoed, grijs wasgoed, bonte was