• Kleurenvangers - Voorkomt doorgelopen kleuren in de was

Anti-kleur doekjes

Anti-kleur doekjes voorkomen doorgelopen kleuren in de wasmachine

Van DrBeckmann: Kleurenvangers voorkomen dat doorgelopen kleuren de rest van je wasgoed verkleuren en helpen tevens tegen grauwsluier. Wanneer bontgekleurd wasgoed nog niet vaak gewassen is, bestaat het risico dat de kleurstof zich hecht aan andere kleding. Zo kan één rode sok jouw hele was roze kleuren. Neem geen risico en gebruik de kleurdoekjes van Dr Beckmann: die voorkomen dat bonte kleding afgeeft op ander wasgoed.

Toch een ongelukje gehad met het afgeven van wasgoed? Gebruik dan Ontkleurder, ook van DrBeckmann. Ken jij de handige vlekkenduivels? Voor iedere vlek de juiste oplossing. Wit goed blijft wit met Superwit voor al jouw witte wasgoed en Vitragewit voor witte gordijnen.

Kleurenvangers - Voorkomen doorgelopen kleuren in de was

Is het jou ook wel eens overkomen? Zonder nadenken gooi je de kleding in de wasmachine. Na het wassen open je de trommel en o nee! De was is helemaal blauw verkleurd door die nieuwe blauwe blouse die je er nietsvermoedend bij in had gedaan. Dit kun je gemakkelijk voorkomen met DrBeckmann Kleurenvanger voor Bonte Was.

Hoe werkt het?

De speciale anti-kleurdoorloop doekjes van DrBeckmann absorberen snel en effectief uitgelopen kleuren en onzuiverheden in het water. Zo beschermen ze je wasgoed tegen onzuiverheden in kleur en grauwsluier. De speciale microvezels in de doekjes zorgen ervoor dat de verfstoffen uit het water worden opgepikt, voordat ze zich aan je kleding kunnen hechten. Zo hoef je dus een stuk minder zorgvuldig te zijn met het sorteren van je wasgoed. Bij bonte was wordt voorkomen dat kleurstoffen zich hechten aan andere kleding. Bovendien houden de de kleurdoekjes de was stralend schoon, omdat grauwsluier wordt voorkomen.

Gebruiksaanwijzing - zo simpel is het:

Het gebruik van anti-kleurdoekjes is super makkelijk: je vult je trommel als normaal met wasgoed en wasmiddel en legt een kleurdoekje bovenop je wasgoed. Na het wassen zul je zien dat het doekje is verkleurd door de verfstof die zich anders aan je wasgoed had gehecht. Nu kun je het doekje eenvoudig weggooien bij het restafval.

Specificaties:

Je ontvangt 24 kleurdoekjes voor eenmalig gebruik, dus voor 24 wasbeurten. Kleurenvangers voor bonte was voorkomen doorgelopen kleuren en zijn effectief tegen grauwsluier. Belangrijke informatie: Was nieuwe kleding de eerste keer altijd APART, zoals ook aangegeven op het wasvoorschrift.

LET OP: om de bezorgkosten in de perken te houden en onze prijzen laag, zullen we dit product per briefpost versturen. Dit betekent dat we het doosje waarin de doekjes verpakt zitten, platgevouwen meesturen.

Alles weer lekker schoon:

  • Ontkleurder - Herstelt doorgelopen kleuren in wasgoed
  • Vlekkenduivels - 8 varianten, de oplossing voor iedere vlek
  • Superwit - voor een altijd stralend witte was

Check YouTube:

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kleurenvangers - Voorkomt doorgelopen kleuren in de was

  • Merk: DrBeckmann
  • Model:912960
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Gerelateerde producten

Ontkleurder - Herstelt doorgelopen kleuren in de was

Ontkleurder - Herstelt doorgelopen kleuren in de was

Doorgelopen wasgoed herstellenDoorgelopen wasgoed herstellen met DrBeckmann OntkleurderVan DrBeckman..

€8,95

Superwit - Voor een stralend witte was

Superwit - Voor een stralend witte was

Witmaker voor een helder witte was.Witmaker voor een helder witte was - houdt witte was stralend wit..

€6,95

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenmiddel voor specifieke vlekkenVlekkenmiddel voor specifieke vlekken - Kies de juiste vlekkend..

€4,95

Ossengalstick - Gemakkelijk voorbehandelen van vlekken

Ossengalstick - Gemakkelijk voorbehandelen van vlekken

Vlekkenstick OssengalzeepVlekkenstick Ossengalzeep - Voor insmeren van (vet)vlekkenFournituren – Vle..

€4,95

Tags: Kleurenvanger, kleurenvangers, kleurvanger, kleurenvanger, kleurdoekje, anti-kleur doekje, antikleurdoekje, anti-kleurdoekje, grauwsluier, Beckmann, beckman, drbeckmann, drbeckman, dr bekman, doorloopdoekjes, doorgelopen, doorgelopen was, doorgelopen kleuren, grauw wasgoed, grijs wasgoed, bonte was