• Ontkleurder - Herstelt doorgelopen kleuren in de was

Doorgelopen wasgoed herstellen

Doorgelopen wasgoed herstellen met DrBeckmann Ontkleurder

Van DrBeckmann: Ontkleurder herstelt wasgoed met doorgelopen kleuren. Wanneer bontgekleurd wasgoed nog niet vaak gewassen is, bestaat het risico dat de kleurstof zich hecht aan andere kleding. Zo kan één rode sok jouw hele was roze kleuren. Heb jij een ongelukje gehad in de was? Met Ontkleurder van DrBeckmann kan jij dit probleem verhelpen. Met behulp van de handige zakjes ontkleurder kan jij zowel witte als bonte was ontkleuren, zowel in de wasmachine als op de hand. Geschikt voor alle witte en bonte, kleurechte textiel. Inhoud: 2 zakjes - dat betekent 1 keer ontkleuren in de wasmachine of 2 keer ontkleuren op de hand.

Voorkom in de toekomst het afgeven van gekleurd wasgoed door het gebruik van DrBeckmann Kleurenvangers? Ken jij de handige vlekkenduivels? Voor iedere vlek de juiste oplossing. Wit goed blijft wit met Superwit voor al jouw witte wasgoed.

Ontkleurder - herstelt doorgelopen kleuren in de was

Is het jou ook wel eens overkomen? Zonder nadenken gooi je de kleding in de wasmachine. Na het wassen open je de trommel en o nee! De was is helemaal blauw verkleurd door die nieuwe blauwe blouse die je er nietsvermoedend bij in had gedaan. Dit kun je gemakkelijk herstellen met DrBeckmann Ontkleurder, geschikt voor witte en voor bonte was.

Hoe werkt het?

Wanneer kleurstof of grauwsluier zich hebben vastgezet op jouw witte of bonte kleding, kan jij meestal nog herstellen met DrBeckmann Ontkleurder. Gebruik een zakje ontkleurder voor het ontkleuren in een emmer, of gebruik 2 zakjes voor het ontkleuren in de wasmachine. Volg altijd nauwkeurig de gebruiksaanwijzing op de verpakking en test bonte kleding eventueel van tevoren op kleurechtheid.

Waarvoor gebruik ik ontkleurder van wasgoed?

Deze ontkleurder is geschikt voor zowel bonte als witte was om de oorspronkelijke kleur te herstellen. Ontkleurder herstelt doorgelopen kleuren en verwijdert aanslag of grauwsluier. NIET geschikt voor niet-kleurechte textiel - NIET te gebruiken voor synthetisch wasgoed, afgegeven kleurstof van jeans of bij vlekken door zonnebrand- of zelfbruinende creme.

Specificaties:

Ingrediënten: 15-30% reductieve bleekmiddelen, optische bleekmiddelen, parfum, linalool, limonene. Je ontvangt 2 zakjes ontkleurder: geschikt voor 1 machinewas of voor 2 keer ontkleuren op de hand. Volg altijd de gebruiksaanwijzing.Kleurenvangers voor bonte was voorkomen doorgelopen kleuren en zijn effectief tegen grauwsluier. Belangrijke informatie: Was nieuwe kleding de eerste keer altijd APART, zoals ook aangegeven op het wasvoorschrift.

Alles weer lekker schoon:

  • Kleurenvangers - Voorkomen van doorgelopen kleuren in wasgoed
  • Vlekkenzout: Duurzame waskrachtversterker
  • Vlekkenduivels - 8 varianten, de oplossing voor iedere vlek
  • Superwit - voor een altijd stralend witte was

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Ontkleurder - Herstelt doorgelopen kleuren in de was

  • Merk: DrBeckmann
  • Model:912965
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €8,95


Gerelateerde producten

Superwit - Voor een stralend witte was

Superwit - Voor een stralend witte was

Witmaker voor een helder witte was.Witmaker voor een helder witte was - houdt witte was stralend wit..

€6,95

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenmiddel voor specifieke vlekkenVlekkenmiddel voor specifieke vlekken - Kies de juiste vlekkend..

€4,95

Kleurenvangers - Voorkomt doorgelopen kleuren in de was

Kleurenvangers - Voorkomt doorgelopen kleuren in de was

Anti-kleur doekjesAnti-kleur doekjes voorkomen doorgelopen kleuren in de wasmachineVan DrBeckmann: K..

€4,95

Tags: Kleurenvanger, kleurenvangers, kleurvanger, kleurenvanger, kleurdoekje, anti-kleur doekje, antikleurdoekje, anti-kleurdoekje, grauwsluier, Beckmann, beckman, drbeckmann, drbeckman, dr bekman, doorloopdoekjes, doorgelopen, doorgelopen was, doorgelopen kleuren, ontkleuren, ontkleuren van wasgoed, ontkleuren van kleding, kleur herstellen