Stofkwastje zacht geitenhaar

Stofkwastje zacht geitenhaar – Veilig afstoffen van kwetsbaar materiaal

Fournituren – Borstels met echt haar: Met dit extra zachte stofkwastje van geitenhaar stof jij snel en veilig al jouw kostbaarheden af. Het formaat van het kleine stofkwastje is ideaal voor het zorgvuldig stofvrij maken van kleinere items, zoals fotolijstjes, beelden en armaturen en verlichting. Het gebruikte geitenhaar is zo zacht dat je niet bang hoeft te zijn voor microkrasjes op jouw kostbare items. Tegelijkertijd neemt het licht statische geitenhaar het stof prima op en glanst jouw collectie jou weer tegemoet. Lengte: 19 centimeter.

De stofkwast is ook in een kleinere of in een grotere variant leverbaar. Voor het stofvrij maken van bijvoorbeeld meubilair is een stofkwast plumeau beschikbaar: ook ideaal voor het stofvrij houden van schilderijen en beeldhouwwerk. Voor het grovere werk bestel jij onze plumeau van lamswol.

Handgemaakte borstels

De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen, worden gemaakt in de ambachtelijke borstelmakerij van Redecker in Duitsland. Het gebruikte geitenhaar in dit stofkwastje is zo gevoelig, dat het alleen met de hand in de kwast geknoopt kan worden. Jij ontvangt dus een handgemaakt stofkwastje.

Zacht geitenhaar

Het gebruikte geitenhaar in deze stofkwast is afkomstig van langhaargeiten, die onder verantwoorde en gecontroleerde omstandigheden worden geschoren, met oog voor dierenwelzijn. Geitenhaar is zeer zacht en hierdoor veilig voor het afstoffen van bijvoorbeeld glaswerk, edelmetaal, glas, schilderijtjes enzovoort. Het geitenhaar neemt het stof op en mee in plaats van het stof enkel te verplaatsen. Maak de kwast tijdens het afstoffen af en toe even schoon door het stof met de hand uit de kwast te verwijderen – bij voorkeur buiten of buiten het geopende raam.

Onderhoudsadvies:

Het gebruikte hout van de stofkwast is geolied. Af en toe even insmeren met een druppeltje olie op keukenpapier zorgt ervoor dat het hout beschermd blijft tegen vocht en vlekken. Indien het kwastje vies is geworden, kan jij het geitenhaar wassen. Doe dit in een handwarm sopje met een beetje milde shampoo. Spoel het kwastje goed uit en verwijder het overtollige water door de kwast in een handdoek te rollen. Nu kan jij de kwast aan de lucht laten drogen, maar niet boven een verwarming of in de volle zon. Dit stofkwastje gebruik jij de rest van jouw leven.

Specificaties:

Samenstelling: Geolied beukenhout met geitenhaar. Afmeting: 19cm. Verkoop per stuk.

Alles lekker stofvrij:

Dit stofkwastje is in verschillende maten of als luxe plumeau leverbaar. Voor snel afstoffen kan jij ook onze lamswollen plumeau gebruiken: eveneens een prima stof afnemer en een waardevolle hulp in de huishouding.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Stofkwastje Klein - Veilig afstoffen van kostbaarheden

  • Merk: Redecker
  • Model:460119
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €29,95


Gerelateerde producten

Stofkwastje Mini - Veilig afstoffen van kleine items

Stofkwastje Mini - Veilig afstoffen van kleine items

Stofkwastje geitenhaarStofkwastje geitenhaar – Veilig afstoffen van kwetsbare itemsFournituren – Bor..

€14,95

Tags: Stofkwastje, stofkwast, kwastje om stof af te nemen, veilig afstoffen, zacht stofkwastje, geitenhaar, krasvrij afstoffen, schilderij afstoffen, brons afstoffen, metaal afstoffen, glas afstoffen, stof afnemen, stof opnemen, plumeau