Stof afnemen met plumeau

Stof afnemen met plumeau van lamswol

Spinrag en stof verwijderen doe je snel en effectief met deze 100% natuurlijke plumeau van lamswol. De plumeau is geschikt voor het afnemen van stof op kasten, tafels en andere harde oppervlakken maar je haalt de plumeau net zo gemakkelijk langs buizen, balken en plafonds voor het verwijderen van stofdraden en spinrag. De lamswollen plumeau is wasbaar en gaat jaren mee. Lengte: 70cm. Verkoop per stuk.

Deze plumeau is geschikt voor al jouw stofwerk. Voor veel klein stofwerk, bijvoorbeeld een verzameling of voor kleine accessoires kan jij kiezen voor een plumeau van struisvogelveren. Schilderijen stof jij af met een stofkwast van geitenhaar – ook beschikbaar in een kleine versie voor bijvoorbeeld kristal, modelauto’s of ander klein, kwetsbaar spul. Jouw boeken tenslotte stof jij af met de speciale boekenborstel. Voor alle borstels geldt: Made in Germany.

Lamswol plumeau - Plumeau voor stof en spinrag

Het grote voordeel van deze lamswol plumeau is dat deze doet wat hij belooft. Lamswol is een prima stofverzamelaar. Tussen het afstoffen door maak jij de wol af en toe weer even stofvrij door de plumeau buiten uit te kloppen - grof stof verwijder je met de handen van de wol. Ook losse draden stof en spinrag van balken, plafond of verwarmingsbuizen maak jij eenvoudig schoon. Deze natuurlijke plumeau is echt een alleskunner.

Lamwol plumeau - Makkelijk in gebruik en onderhoud

De stofkwast van lamswol is gemakkelijk in onderhoud. Stof verwijder jij met de handen uit de plumeau. Is de plumeau vies geworden? Was deze dan uit in handwarm water met een klein beetje fijnwasmiddel. Goed uitspoelen en het ergste vocht eruit drukken in een schone handdoek – nu kan jij plumeau hangend laten drogen. Jij kunt de lamswol plumeau gebruiken voor alle gladde oppervlakken, maar NIET op een muur met structuur of op ongelakt/onbewerkt hout. Stof tussen de centrale verwarming? Daar hebben we DEZE radiatorborstel voor, die je door zijn flexibele stang ook onder een vensterbank door kunt steken.

Specificaties:

Samenstelling: Plumeau van lamswol – handvat onbewerkt beukenhout met lederen ophanglus. Lengte: 70 centimeter. Verkoop per stuk.

Alles vrij van stof met:

  • Plumeau struisvogelveren – Accessoires stofvrij maken
  • Stofkwast geitenhaar – Schilderijen stofvrij maken
  • Stofkwastje geitenhaar – Verzameling stofvrij maken zonder risico op (micro)krasjes
  • Boekenborstel – Boeken en kaften stofvrij maken

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Plumeau Lamswol - Verwijdert stof en spinrag

  • Merk: Redecker
  • Model:469980
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95


Gerelateerde producten

Struisvogel plumeau - 35 centimeter lang

Struisvogel plumeau - 35 centimeter lang

PlumeauPlumeau struisvogelveren – Effectief stof afnemenBorstels met echt haar: Een plumeau met stru..

€29,95

Tags: plumeau, lamswollen plumeau, plumeau van lamswol, stof afnemen, afstoffen, stofdoek