Plumeau MINI

Plumeau MINI met struisvogelveren – Ideaal voor fijn stofwerk

Borstels met echt haar: Een plumeau met struisvogel veren is de beste stofafnemer die er is. Niet voor niets worden auto’s, wanneer ze in de fabriek uit de productie komen, stofvrij gemaakt met struisvogelveren. Een struisvogelplumeau is niet alleen een effectieve stofafnemer, bijkomend voordeel is dat je de meeste spulletjes gewoon kunt laten staan bij het afstoffen. Deze compacte plumeau komt overal gemakkelijk bij. Tussendoor even de plumeau stofvrij maken en je kunt weer verder. Zo wordt ook de kleinste items heel eenvoudig weer stofvrij gemaakt. Afmeting: 30cm. Verkoop per stuk.

Liever een iets langer model? Wat vind jij van DEZE?

Wil je ook lampen en dergelijke afstoffen? Kies dan voor een extra lange plumeau. Afstoffen van zeer kwetsbare item doe je met een geitenharen stofkwastje – voor het grovere stofwerk neem jij de lamswol plumeau ter hand. Een ouderwetse gele stofdoek kan jij HIER bestellen.

Plumeau die stof ook echt opneemt

Waarom zou jij kiezen voor een plumeau met struisvogelveren? Misschien kan jij je beter afvragen: waarom niet? Een struisvogel plumeau neemt stof mee in plaats van het te verplaatsen, zoals bij veel nylon plumeaus helaas het geval is. De struisvogelveren zijn zacht, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor krasjes.

Struisvogel plumeau – hoe te gebruiken?

De struisvogelveren van de plumeau zijn licht van gewicht, waardoor je niet bang hoeft te zijn om dingen om te stoten. De meeste spulletjes kan je dus gewoon op zijn plek laten staan bij het afstoffen. Maak de plumeau tijdens het afstoffen af en toe vrij van stof door de plumeau buitenshuis rond te draaien of door voorzichtig met de handen tegen de veren in te wrijven. Is de plumeau vies geworden? Was de veren dan in handwarm water met een beetje mild haarshampoo. Goed uitspoelen en hierna het ergste vocht uit de veren deppen met behulp van een schone handdoek. Hierna kan jij de plumeau hangend laten drogen aan de handige ophanglus.

De veren van de struisvogel plumeau:

De kleur van de struisvogelveren verschilt per seizoen en kan dus per plumeau verschillen. De gekozen veren worden gekozen op basis van gewicht, zodat de constructie de veren goed draagt en niet onnodig verliest. Voor de plumeau worden geen dieren gedood of mishandeld: er wordt gebruik gemaakt van losse veren uit de ruiperiode.

Specificaties:

Samenstelling: gelakt beukenhout met originele struisvogelveren. De plumeau komt uit Zuid-Afrika en is 100% natuurlijk. Afmeting: +/-30 centimeter (lengte kan per plumeau iets verschillen). Verkoop per stuk.

Alternatieven:

  • Struisvogel plumeau 50 centimeter – een grotere versie plumeau dan deze
  • Struisvogel plumeau 90 centimeter – voor hoog stofwerk
  • Stofkwastje geitenhaar – voor kwetsbaar stofwerk
  • Plumeau lamswol – voor het grove werk
  • Ouderwetse stofdoeken nodig? Die vind je HIER in de webwinkel

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Struisvogel plumeau - MINI 30 cm lang

  • Merk: Redecker
  • Model:468802
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95
  • €15,00


Gerelateerde producten

Struisvogel plumeau - 90 centimeter lang

Struisvogel plumeau - 90 centimeter lang

Lange PlumeauLange Plumeau struisvogelveren – Stof afnemen op hoogteBorstels met echt haar: Een lang..

€37,95

Plumeau Lamswol - Verwijdert stof en spinrag

Plumeau Lamswol - Verwijdert stof en spinrag

Stof afnemen met plumeauStof afnemen met plumeau van lamswolSpinrag en stof verwijderen doe je snel ..

€19,95

Stofkwastje Mini - Veilig afstoffen van kleine items

Stofkwastje Mini - Veilig afstoffen van kleine items

Stofkwastje geitenhaarStofkwastje geitenhaar – Veilig afstoffen van kwetsbare itemsFournituren – Bor..

€14,95

Tags: plumeau, struisvogelveren, stofkwast, plumeau struisvogelveren, struisvogel plumeau, stof afnemen, afstoffen, stofdoek