• GOEDKOOP: Naainaalden voor slechtzienden

Naainaalden – Makkelijk inrijgen.

Naainaalden – Makkelijk inrijgen, Basis Fournituren.

Fournituren kopen? Deze naainaalden zijn voorzien van een speciaal gespleten oog. Dit is de ideale naainaald voor iedereen die moeite heeft om de draad door het oog van de naald te krijgen. In plaats van de draad precies door het oog te steken, worden deze naainaalden van bovenaf geregen. Dit kan echt iedereen, ook als jouw ogen niet zo goed (meer) zijn. Wanneer je maar weinig naait, is dit een goede keuze. De goedkope naalden met boveninvoer zijn van staal en roestvrij. Je ontvangt een handig hersluitbaar mapje met 6 naalden.

Zorg ervoor dat je altijd een basisuitrusting fournituren in huis hebt. Naalden en spelden komen altijd van pas. Bestel ook een handig klein schaartje mee, dat je kunt gebruiken voor het afknippen van draadjes bij naai- of borduurwerk! Tijd om jouw voorraad naaigaren aan te vullen? Kies dan voor ons Voordelige Naaigaren. De naalden voor slechtzienden bestaan ook in een NIKKELVRIJE versie.

Basis Fournituren.

Ook al zou je jezelf geen naaister noemen, iedereen heeft weleens een naald en draad in de handen gehad. Als je zelf wat kleine reparaties kunt uitvoeren, zal jou dat veel plezier opleveren. Want laten we wel zijn: even een knoop aanzetten, een broekzak met een gat dichtnaaien of gaatje stoppen in een trui of vest is niet het meest ingewikkelde wat er is. Toch kiezen veel mensen ervoor om dit soort klusjes uit te besteden. Een gemakkelijke manier om geld en moeite te besparen? Doe het gewoon lekker zelf! Zorg ervoor dat je een aantal basis fournituren standaard in huis hebt: je zult ze vaker gebruiken dan je denkt!

Handicapnaalden.

Deze naalden zijn speciaal ontwikkeld voor slechtzienden en staan ook wel bekend als handicapnaalden of als blindennaalden. Voor iedereen zonder gezichtsproblemen is het al een klus om de draad door de naald te krijgen, maar hierbij biedt DEZE draaddoorsteker (Wilhelmientje) vaak een uitkomst. Voor slechtzienden is het vaak met een draaddoorsteker zelfs onbegonnen werk. Voor deze mensen is een naald ontworpen waarbij de draad niet door een oog hoeft te worden gestoken maar van bovenaf in het oog gedrukt wordt.

Specificaties:

Materiaal: Stalen naainaalden in verschillende maten met punt en speciale draadinvoer. Maat 4-8. De lengte van de naalden varieert van 3,5 tot 4 cm. Je ontvangt een afsluitbaar mapje met 6 naalden in verschillende maten.

Ook handig!

Maak je basiscollectie fournituren compleet. Een setje naalden en spelden kun je maar beter in huis hebben, net als een handzaam klein schaartje. En hoe staat het met jouw voorraad naaigaren? Wist je al dat wij vergelijkbare naainaalden ook in een NIKKELVRIJE versie aanbieden?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Naainaalden voor slechtzienden

  • Merk: Pony
  • Model:12851
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

Naainaalden voor slechtzienden Nr. 5-9

Naainaalden voor slechtzienden Nr. 5-9

Speciale naalden met een gespleten oog van Prym voor iedereen die moeite heeft om de draad door het ..

€3,70

Schaar 15cm Handwerkschaar

Schaar 15cm Handwerkschaar

Voordelige Handwerkschaar van Pony.Een prima schaar voor allerlei klusjes met naald en draad of voor..

€4,50

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

Voordelig Naaigaren.Voordelig Naaigaren: Polyester Naaigaren voor de laagste prijs!Fournituren: Naai..

€2,50

GOEDKOOP: Glaskopspelden - Doosje met 100 spelden

GOEDKOOP: Glaskopspelden - Doosje met 100 spelden

Goedkope Spelden.Goedkope Spelden - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naai..

€1,99

Tags: Handicapnaalden, blindennaalden, naalden voor slechtzienden, naalden makkelijk inrijgen, draaddoorstekers, naald inrijgen, door het oog van de naald, slechtziend