• GOEDKOOP: Naainaalden voor slechtzienden - Nikkelvrij

Nikkelvrije Naainaalden – Makkelijk inrijgen.

Nikkelvrije Naainaalden – Makkelijk inrijgen, naalden voor slechtzienden.

Fournituren kopen? Deze nikkelvrije naainaalden zijn voorzien van een speciaal gespleten oog. Dit is de ideale naainaald voor iedereen die moeite heeft om de draad door het oog van de naald te krijgen. In plaats van de draad precies door het oog te steken, worden deze naainaalden van bovenaf geregen. Dit kan echt iedereen, ook als jouw ogen niet zo goed (meer) zijn. Ben jij gevoelig voor het gebruik van nikkel, dan is dit een goede keuze. De zwarte Pony naalden zijn volledig nikkelvrij. De blindennaalden met boveninvoer zijn voorzien van een niet schitterende zwarte coating en roestvrij. Je ontvangt een handig hersluitbaar doosje met 12 naalden.

In nikkelvrije naainaalden hebben wij nog veel meer keus. Tijd om jouw voorraad naaigaren aan te vullen? Kies dan voor ons Voordelige Naaigaren.

Pony Black serie - Nikkelvrije naalden

Deze speciale zwarte naalden van Pony zijn erg prettig om mee te werken. Door hun zwart gelakte schacht geeft het een rustig, niet reflecterend beeld bij het naaiwerk: rustgevend voor je ogen dus. Dat is erg prettig werken bij fijn, geconcentreerd naaldwerk. Goed nieuws voor mensen met een nikkel-allergie: deze zwarte naainaalden zijn gegarandeerd nikkelvrij! Door het glad gelakte zwarte oppervlak glijdt de naald eenvoudig door de stof. Het speciale oog, waarbij jij de naald van bovenaf inrijgt, is ideaal als jij moeite hebt om de naald door het oog van een naald te krijgen.

Handicapnaalden - Nikkelvrije versie.

Deze naalden zijn speciaal ontwikkeld voor slechtzienden en staan ook wel bekend als handicapnaalden of als blindennaalden. Voor iedereen zonder gezichtsproblemen is het al een klus om de draad door de naald te krijgen, maar hierbij biedt DEZE draaddoorsteker (Wilhelmientje) vaak een uitkomst. Voor slechtzienden is het vaak met een draaddoorsteker zelfs onbegonnen werk. Voor deze mensen is een naald ontworpen waarbij de draad niet door een oog hoeft te worden gestoken maar van bovenaf in het gespleten oog van de naald gedrukt wordt. Deze versie van de zogenaamde blindennaalden van Pony is bovendien nikkelvrij.

Specificaties:

Materiaal: Nikkelvrije naainaalden in verschillende maten met punt en speciale draadinvoer. Maat 4-6-8. De lengte van de naalden varieert van 3,5 tot 4 cm. Je ontvangt een afsluitbaar doosje met 12 naalden in verschillende maten.

Ook handig!

In de nikkelvrije serie van Pony zijn nog meer naalden beschikbaar. En hoe staat het met jouw voorraad naaigaren? Bestel ons voordelige naaigaren - Of heb jij liever GÜTERMANN naaigaren?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Naainaalden voor slechtzienden - Nikkelvrij

  • Merk: Pony
  • Model:12822
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,50


Gerelateerde producten

Naainaalden - Nikkelvrije naalden voor naaiwerk

Naainaalden - Nikkelvrije naalden voor naaiwerk

Nikkelvrije naalden.Nikkelvrije naalden: een setje handnaalden is onmisbaar in ieder huishouden.Deze..

€1,99

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

Voordelig Naaigaren.Voordelig Naaigaren: Polyester Naaigaren voor de laagste prijs!Fournituren: Naai..

€2,95

Tags: Handicapnaalden, blindennaalden, naalden voor slechtzienden, naalden makkelijk inrijgen, draaddoorstekers, naald inrijgen, door het oog van de naald, slechtziend