• Houten afwasborstel Paardenhaar - Met reserveborstel

Houten Afwaskwast Paardenhaar

Houten Afwaskwast Paardenhaar met extra reserveborstel

Borstels van natuurlijk materiaal: houten afwasborstel van paardenhaar voor de vaat. Of jij nu maar af en toe iets afwast, dat niet in de vaatwasser wil of wanneer jij de afwasborstel dagelijks ter hand neemt: met deze paardenharen afwasborstel doe jij een stuk langer dan met een reguliere afwasborstel. Waarom eigenlijk? Paardenhaar kan beter tegen de temperatuur van het water, waardoor ‘deuken’ van de afwasborstel wordt voorkomen. Het paardenhaar is zacht genoeg om krasjes op glas te voorkomen, maar sterk en veerkrachtig genoeg om de dagelijkse vaat te verwerken. Bovendien krijg jij er nog een extra reserveborstel bij ook: dus je kunt even vooruit. Verkoop per stuk.

Wil jij liever een grotere afwasborstel, bestel dan de afwasborstel paardenhaar met kunststof handvat. Voor het vooraf afspoelen gebruik jij het beste een harde afwasborstel van tampico fiber. Ook voor wijnglazen of voor glazen flessen hebben we een speciale borstel voor je.

Afwasborstel van paardenhaar

Paardenhaar is een krachtig en zeer duurzaam materiaal voor een borstel. Paardenhaar is zacht, maar krachtig en veert bovendien uitstekend terug na gebruik: allemaal belangrijke eigenschappen voor een afwasborstel die jij dagelijks gebruikt. Het gebruikte paardenhaar wordt verzameld uit de manen en staart van een paard en wordt lokaal verzameld door onze Duitse borstelleverancier. Jij kunt de borstelkop, wanneer deze aan vervanging toe is, eenvoudig uit het frame klikken. Vervolgens zet jij de nieuwe borstelkop, die jij bij de afwasborstel ontvangt, in het frame en kan jij weer verder.

Afwassen – hoe?

Het juiste gebruik van de afwasborstel zorgt ervoor dat jij hier beduidend langer mee doet. Glaswerk en kopjes spoel jij na gebruik het beste direct om met koud water – in het geval van aanslag laat je een klein laagje water in de mok of het glas staan, zodat het vuil los kan werken. Spoel voordat jij de afwas gaat doen het ergste vuil van borden, schalen en pannen. Gebruik voor het afspoelen een sponsje of een harde afwaskwast om vet en grof vuil gemakkelijk te verwijderen. Vervolgens kan jij de vaat doen met de paardenharen afwasborstel. Wanneer jij bovenstaande voorschriften volgt, kan jij de paardenharen afwasborstel lange tijd gebruiken, voordat deze aan vervanging toe is. Omdat jij een extra borstelkop bij de afwasborstel ontvangt, ben jij dus voor langere tijd voorzien.

Afwassen – extra tips:

Laat de vaat uitlekken in een afdruiprek, zodat jij het ergste vocht kwijt bent. Hierna droog jij de vaat af met een goede katoenen theedoek, zoals DEZE. Voor glazen hebben wij een speciale GLAZENDOEK voor je. Aangekoekt vuil in een pan of schaal? Laat deze enkele uren inweken met gebruik van DEZE kristalsoda, zodat het vuil en vet gemakkelijk losweekt. Even afspoelen en daarna kan jij ook pannen en schalen moeiteloos schoonmaken met de paardenharen afwasborstel. Aanslag van thee of koffie of van bloemen? Gebruik dan DIT zuiveringszout.

Specificaties:

Samenstelling: Houten handvat met paardenhaar borstel + 1 extra borstelkop. Lengte: 25 centimeter; doorsnede afwaskop 5cmØ. Verkoop per set: 1 afwasborstel + 1 extra reservekop.

Alles voor een schone vaat:

  • Afwasborstel paardenhout – ideaal voor borden en schalen
  • Afwasborstel tampico fiber – om af te spoelen
  • Wijnglasborstel – Ideaal voor ronde glazen
  • Melkflesborstel – voor glazen flessen
  • Onze collectie keukentextiel vind jij HIER

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Houten afwasborstel Paardenhaar - Met reserveborstel

  • Merk: Redecker
  • Model:320650
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €12,95


Gerelateerde producten

Houten afwasborstel Tampico - Met reserveborstel

Houten afwasborstel Tampico - Met reserveborstel

Afwasborstel van natuurlijk materiaal Afwasborstel van natuurlijk materiaal – Met extra reserveborst..

€7,95

Afwasborstel - Voor wijnglazen

Afwasborstel - Voor wijnglazen

Wijnglas AfwasborstelWijnglas Afwasborstel - Ook geschikt voor kristalBorstels van echt haar - Afwas..

€10,95

Tags: afwasborstel, paardenhaar, afwas borstel, houten afwasborstel.