Afwasborstel van paardenhaar

Afwasborstel van paardenhaar – Zacht en duurzaam

Borstels van echt haar: een smalle afwasborstel van paardenhaar voor het afwassen van kopjes, glazen en andere vaat waar je moeilijk met een afwasborstel in komt. Of jij nu maar af en toe iets afwast, dat niet in de vaatwasser wil of wanneer jij de afwasborstel dagelijks ter hand neemt: met deze smalle paardenharen afwasborstel doe jij een stuk langer dan met een reguliere afwasborstel. Paardenhaar kan een stuk beter tegen de temperatuur van het water, waardoor ‘deuken’ van de afwasborstel wordt voorkomen. Het paardenhaar is zacht genoeg om krasjes op glas te voorkomen, maar sterk en veerkrachtig genoeg om jouw dagelijkse vaat te verwerken. Het speciale smalle model is geschikt voor het afwassen van kopjes, glazen, flutes, longdrinks en thermoflessen, Verkoop per stuk.

Gebruik jij liever geen kunststof producten, bestel dan de afwasborstel paardenhaar in hout. Voor het vooraf afspoelen gebruik jij het beste een harde afwasborstel van tampico fiber. Ook voor wijnglazen of voor glazen flessen hebben we een speciale borstel voor je. Vind je deze afwasborstel toch te smal? Bestel dan DEZE brede versie.

Afwasborstel van paardenhaar

Paardenhaar is een krachtig en zeer duurzaam materiaal voor een borstel. Paardenhaar is zacht, maar krachtig en veert bovendien uitstekend terug na gebruik: allemaal belangrijke eigenschappen voor een afwasborstel die jij dagelijks gebruikt. Het gebruikte paardenhaar wordt verzameld uit de manen en staart van een paard. Made in Germany.

Afwassen – hoe?

Het juiste gebruik van de afwasborstel zorgt ervoor dat jij hier beduidend langer mee doet. Glaswerk en kopjes spoel jij na gebruik het beste direct om met koud water – in het geval van aanslag laat je een klein laagje water in de mok of het glas staan, zodat het vuil los kan werken. Spoel voordat jij de afwas gaat doen het ergste vuil van borden, schalen en pannen. Gebruik voor het afspoelen een sponsje of een harde afwaskwast om vet en grof vuil gemakkelijk te verwijderen. Vervolgens kan jij de vaat doen met de paardenharen afwasborstel. Wanneer jij bovenstaande voorschriften volgt, kan jij de paardenharen afwasborstel zeker een jaar gebruiken, voordat deze aan vervanging toe is.

Afwassen – extra tips:

Laat de vaat uitlekken in een afdruiprek, zodat jij het ergste vocht kwijt bent. Hierna droog jij de vaat af met een goede katoenen theedoek, zoals DEZE. Voor glazen hebben wij een speciale GLAZENDOEK voor je. Aangekoekt vuil in een pan of schaal? Laat deze enkele uren inweken met gebruik van DEZE kristalsoda, zodat het vuil en vet gemakkelijk losweekt. Even afspoelen en daarna kan jij ook pannen en schalen moeiteloos schoonmaken met de paardenharen afwasborstel. Aanslag van thee of koffie of van bloemen? Gebruik dan DIT zuiveringszout.

Specificaties:

Samenstelling: Kunststof handvat met paardenhaar borstel. Lengte: 28 centimeter. Breedste punt borstelkop: 2,5cm. Verkoop per stuk.

Alles voor een schone vaat:

  • Houten afwasborstel paardenhout – met extra vervangkop
  • Afwasborstel tampico fiber – om af te spoelen
  • Wijnglasborstel – Ideaal voor ronde glazen
  • Melkflesborstel – voor glazen flessen
  • Onze collectie keukentextiel vind jij HIER

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Afwasborstel paardenhaar - Smalle uitvoering

  • Merk: Betra
  • Model:41983
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,95


Gerelateerde producten

Houten afwasborstel Paardenhaar - Met reserveborstel

Houten afwasborstel Paardenhaar - Met reserveborstel

Houten Afwaskwast PaardenhaarHouten Afwaskwast Paardenhaar met extra reserveborstelBorstels van natu..

€12,95

Houten afwasborstel Tampico - Met reserveborstel

Houten afwasborstel Tampico - Met reserveborstel

Afwasborstel van natuurlijk materiaal Afwasborstel van natuurlijk materiaal – Met extra reserveborst..

€7,95

Afwasborstel - Voor wijnglazen

Afwasborstel - Voor wijnglazen

Wijnglas AfwasborstelWijnglas Afwasborstel - Ook geschikt voor kristalBorstels van echt haar - Afwas..

€10,95

Tags: afwasborstel, borstel met natuurlijk haar, paardenharen afwasborstel, afwasborstel van paardenhaar, paardenharen afwaskwast, afwaskwast paardenhaar, paardenhaar, paardehaar, afwasborstel paardehaar, paardeharen afwasborstel