• Houten afwasborstel Tampico - Met reserveborstel

Afwasborstel van natuurlijk materiaal

Afwasborstel van natuurlijk materiaal – Met extra reserveborstel

Borstels van echt haar: afwasborstel, 100% afbreekbaar. Of jij nu maar af en toe iets afwast, dat niet in de vaatwasser wil of wanneer jij de afwasborstel dagelijks ter hand neemt: een afwasborstel gebruik jij vaker dan je denkt. Wil jij een afwasborstel van natuurlijk materiaal, maar zonder gebruik van dierlijk haar, dan is deze versie van tampico fiber vast een goede keus. Verkoop per set: 1 afwasborstel + 1 extra reserve borstelkop.

Wil jij een zachtere afwasborstel, kies dan voor de versie met paardenhaar: leverbaar met houten of kunststof steel. Ook voor wijnglazen of voor glazen flessen hebben we een speciale borstel voor je.

Afwasborstel van tampico fiber

Borstelwerk van natuurlijk materiaal: 100% afbreekbaar en zonder gebruik van dierlijk haar. Deze afwasborstel is gemaakt van hout en tampico fiber: een vezel van de Mexicaanse agaveplant en veelvuldig toegepast in borstelwerk als alternatief voor het vergelijkbaar stevige varkenshaar. Deze afwasborstel is vegan – het gebruikte hout is FSC verkregen.

Afwassen – hoe?

Het juiste gebruik van een afwasborstel zorgt ervoor dat jij hier beduidend langer mee doet. Glaswerk en kopjes spoel jij na gebruik het beste direct om met koud water – in het geval van aanslag laat je een klein laagje water in de mok of het glas staan, zodat het vuil los kan werken. Spoel voordat jij de afwas gaat doen het ergste vuil van borden, schalen en pannen. Gebruik voor het afspoelen een sponsje of jouw oude afwaskwast om vet en grof vuil gemakkelijk te verwijderen. Vervolgens kan jij de vaat doen met de houten afwasborstel. Wanneer jij bovenstaande voorschriften volgt, kan jij de afwasborstel voor langere tijd gebruiken, voordat deze aan vervanging toe is. Bovendien ontvang jij 1 extra borstelkop die jij zeer eenvoudig in de afwasborstel kunt vervangen.

Afwassen – extra tips:

Laat de vaat uitlekken in een afdruiprek, zodat jij het ergste vocht kwijt bent. Hierna droog jij de vaat af met een goede katoenen theedoek, zoals DEZE. Voor glazen hebben wij een speciale GLAZENDOEK voor je. Aangekoekt vuil in een pan of schaal? Laat deze enkele uren inweken met gebruik van DEZE kristalsoda, zodat het vuil en vet gemakkelijk losweekt. Even afspoelen en daarna kan jij ook pannen en schalen moeiteloos schoonmaken met een afwasborstel. Aanslag van thee of koffie? Gebruik dan DIT zuiveringszout.

Specificaties:

Samenstelling: Houten handvat met borstelkop van tampico fiber + 1 extra reserve borstelkop. Lengte: 24 centimeter – borstelkop 5cmØ. Verkoop per set: 1 afwasborstel + 1 extra vervangkop.

Alles voor een schone vaat:

  • Houten afwasborstel paardenhout – met extra vervangkop
  • Afwasborstel paardenhaar kunststof – voor borden en schalen
  • Wijnglasborstel – Ideaal voor ronde glazen
  • Melkflesborstel – voor glazen flessen
  • Onze collectie keukentextiel vind jij HIER

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Houten afwasborstel Tampico - Met reserveborstel

  • Merk: Wecoline
  • Model:10052675
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,95


Gerelateerde producten

Houten afwasborstel Paardenhaar - Met reserveborstel

Houten afwasborstel Paardenhaar - Met reserveborstel

Houten Afwaskwast PaardenhaarHouten Afwaskwast Paardenhaar met extra reserveborstelBorstels van natu..

€12,95

Afwasborstel - Voor wijnglazen

Afwasborstel - Voor wijnglazen

Wijnglas AfwasborstelWijnglas Afwasborstel - Ook geschikt voor kristalBorstels van echt haar - Afwas..

€10,95

Tags: afwasborstel, houten afwasborstel, afwas borstel.