• Flessenlikker - Patisse flessenschraper

Flessenlikker - Flessenschraper

Flessenlikker - Flessenschraper voor glazen flessen en potten

Handige hulpjes voor in de keuken: Glazen flessen schoonmaken en ook het laatste restje yoghurt, vla of appelmoes eruit halen? Met deze handige handige flessenlikker maak je drinkflessen of potten eenvoudig helemaal leeg. De glazen fles is terug van weggeweest. Yoghurt, biologische vla, appelmoes... steeds meer producten worden weer verpakt in glazen flessen. Omdat het leven al duur genoeg is, haal jij nu ook het laatste restje er eenvoudig uit. Lengte: 30 centimeter. Verkoop per stuk.

Maak jouw glazen flessen na gebruik eenvoudig schoon met een melkflessenborstel. Andere huishoudelijke handigheidjes van vroeger: een sudderplaatje en een echt goed schilmesje.

Glazen flessen helemaal leegmaken.

Jij kent het product misschien nog wel van vroeger: met een flessenlikker met het bekende halve maantje van rubber maak jij jouw glazen flessen en potten helemaal leeg. Dat scheelt verspilling en dus geld. Het model van de flessenschraper is zo gemaakt, dat jij ook het laatste beetje eenvoudig uit de pot of fles haalt. Dankzij de lengte van 30cm kom jij eenvoudig bij de bodem.

Glazen flessen schoonmaken - Hoe doe je dat?

Graag stellen we de drinkflesborstel voor: speciaal ontwikkeld om flessen of thermobekers goed en doeltreffend te reinigen. De drinkflesborstel en melkflesborstel zijn speciaal voor dat doel ontwikkeld. Door de vorm en de gebruikte haren kom je gemakkelijk in de fles. Vul de fles voor een gedeelte met water en een schoonmaakmiddel zoals DIT ecologische afwasmiddel (ook veilig voor babyflessen!). Je duwt de borstel eenvoudig door de hals van de fles en je kunt gaan boenen. Spoel de fles na met goed heet water en maak ook de melkflesborstel vrij van zeepresten; daarna kun je beide laten drogen. Het paardenhaar is krachtig maar zacht, dus zal geen krassen veroorzaken op het glas.

Specificaties:

Materiaal: kunststof steel met schraper van rubber. Lengte: 30cm. Verkoop per stuk.

Handig voor in de keuken:

Met een (half)ronde flesborstel krijg jij glazen flessen en potten eenvoudig schoon. Ook voor een ouderwets sudderplaatje, een ZEEPKLOPPER en voor een scherp schilmesje kan jij bij ons terecht. Keukendoeken en theedoeken bestel je HIER.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Flessenlikker - Patisse flessenschraper

  • Merk: Patisse
  • Model:106684
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,95


Gerelateerde producten

Flessenborstel - Voor melkflessen

Flessenborstel - Voor melkflessen

Melkflesborstel.Melkflesborstel speciaal voor glazen flessen.Glazen flessen schoonmaken? Met deze ha..

€9,95

Zeepklopper - Voor Sunlight huishoudzeep

Zeepklopper - Voor Sunlight huishoudzeep

Zeepklopper voor Sunlight ZeepZeepklopper voor Sunlight Zeep en andere huishoudzeepEcologische zeep ..

€14,95

Tags: Melkflessenborstel, flessenborstel, drinkfles borstel, borstel voor fles, borstel voor thermosfles, borstel voor thermoskan, borstel voor bidon