• Voorbedrukt borduurcanvas Paard - EXCL borduurgaren

Voorbedrukt borduurpatroon

Voorbedrukt borduurpatroon - Borduurstramien Paard, zonder garen.

Borduurpatroon voorbedrukt op canvas stramien. Zoek jij een eenvoudig borduurpatroon zonder tellen? Deze mooie paardenkop is een gemakkelijk borduurwerk en tevens ideaal als jij nog voldoende kleuren borduurgaren in huis hebt. Dit voorbedrukte canvas wordt namelijk geleverd EXCLUSIEF borduurgaren. Het patroon is op de stof voorbedrukt, dus gemakkelijker wordt het niet! De kruisjes borduur je met borduurgaren naar keuze van katoen, wol, perlé garen of regulier DMC borduurgaren. En omdat de afbeelding niet super groot is, heb je lekker snel resultaat! Jij borduurt 4 kruisjes op 1 cm op Zweigart borduurstramien van 100% katoen. Afmeting: 15 x 15cm. Eenvoudig - vanaf 8 jaar. Verkoop per stuk - Exclusief borduurgaren. Model: Paard. Dit borduurpatroon is ook leverbaar als COMPLEET borduurpakket met garen.

Bij het bedrukte canvas ontvang je een lijstje met de benodigde kleurnummers van verschillende merken, waaronder DMC borduurgaren. In onze voordeelverpakking met 20 kleuren borduurgaren vind jij de meest gebruikte kleuren borduurgaren. Om het borduurgaren en je borduurspullen te bewaren, verkopen wij een handige organizer voor borduurgaren om jouw draadjes te bewaren. Ook handig: een klein, voordelig borduurschaartje om de draadjes op maat en mee af te knippen - Vergeet de borduurnaald niet.

Borduren zonder tellen

Een voorbedrukt canvas borduurpatroon van Orchidea is een goede manier om kennis te maken met borduren. Het borduurpatroon is op het stramien voorbedrukt, dus je hoeft geen kruisjes te tellen, maar volgt de kleuren van het patroon.

Welke kleuren heb je nodig?

Wit - Lichtgrijs - Middengrijs - Donkergrijs - Antraciet - Zwart - Lichtbeige - Beige - Lichtbruin - Donkerbruin - Zwartbruin - Zand - Delftsblauw - Lichtblauw.

Het borduurgaren is NIET bij het pakket inbegrepen. Jij kunt borduren met katoen, wol, koordzijde (perlé) of splijtgaren.

Specificaties:

Materiaal: Voorbedrukt Zweigart borduurstramien 100% katoen + kleurenkaart voor benodigde kleuren borduurgaren. Dit eenvoudige borduurpatroon is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Borduurgaren is NIET inbegrepen.

Dit borduurpatroon is ook leverbaar als compleet borduurpakket - dit pakket vind je HIER in de webwinkel.

De smaak te pakken?

Voor het bewaren van jouw borduurgarens komt een handige kunststof organizer goed van pas. De draden waar je mee werkt, kun je bewaren met behulp van de houten GARENHOUDER. Een borduurschaartje gebruik je voor het afknippen van het garen. In onze voordeelset met borduurgaren vind jij 20 kleurtjes voor jouw volgende project! Bestel je ook een borduurnaald mee?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Voorbedrukt borduurcanvas Paard - EXCL borduurgaren

  • Merk: Orchidea
  • Model:2697F
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,00


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: opbergdoos wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkaccessoir..

€9,95

GOEDKOOP: Borduurgaren sorteren met garenhouder

GOEDKOOP: Borduurgaren sorteren met garenhouder

Borduurgaren sorteren met garenhouderBorduurgaren sorteren met garenhouder van houtBorduurgaren bewa..

€2,50

AANBIEDING: 20 kleuren borduurgaren

AANBIEDING: 20 kleuren borduurgaren

Vriendschapsbandjes maken.Vriendschapsbandjes maken met gesorteerd borduurgaren.Vriendschapsbandjes ..

€5,95 €7,50

Tags: Borduren, borduurpakket, borduren voor beginners, borduren vanaf 7 jaar, leren borduren, starten met borduren, borduren beginners, kennismaken met borduren, borduurles, borduren voor kids, borduren voor kinderen, voorbedrukt, voorbedrukt borduurpatroon, no count stitch