Grote Knoop Bruin 30mm

Grote Knoop Bruin 30mm
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=352
Levertijd: 2 - 3 Dagen
€0,90
Aantal:

Grote knoop.

Grote knoop, donkerbruin – voor jas(je).

Fournituren: Knoop kopen? Deze mooie grote knoop in een klassieke gevlamde uitvoering is een goede knoop om te vervangen aan jassen, mantels, truien, voor colberts en voor vesten. De bruine knoop heeft een doorsnede van 3cm. Omdat jij deze bruine knopen per stuk kunt bestellen, kun jij precies dat aantal bestellen dat jij mist. Vergeet niet om ook een extra reserve-exemplaar mee te bestellen. Kleur: Donkerbruin. Verkoop per stuk.

Deze zelfde knoop is ook leverbaar in een zwarte of donkerblauwe uitvoering. Zet knopen het beste aan met Supersterk Naaigaren van Gütermann: dan verlies jij deze knoop niet zo gauw weer. Of gebruik Knopen Aanzetten zonder naald en draad: die knoop raak je echt nooit meer kwijt!

Grote jasknoop.

Het gebeurt ons allemaal: plotseling mis je een knoop aan je jas. Reserveknopen worden tegenwoordig lang niet altijd meer mee geleverd, dus het is vaak een hele zoektocht naar een knoop om aan je jas te zetten. Deze grote knoop kun jij gebruiken als vervanging aan jouw jas, colbert, kostuum, vest of trui.

Knoop per stuk leverbaar.

Jij kunt deze grote jasknoop per stuk bestellen. Tel het aantal knopen dat jij mist of wilt vervangen en reken tenminste 1 reserve-exemplaar. Het handigst is om jouw reserveknoop vast te zetten aan de binnenkant van een zak of zoom: zo weet jij altijd waar jouw extra knoop gebleven is op het moment dat je deze nodig hebt!

Specificaties:

Materiaal: Kunststof. Doorsnede: 30mm, 4-gaats knoop. Wasbaar tot 60°. Kleur: Donkerbruin. Ook leverbaar in zwart of donkerblauw.

Knopen vastzetten – hoe dan?

Niets zo frustrerend als een pas aangezette knoop die je toch weer verliest. Een paar tips:

  1. Hecht het naaigaren goed aan en af, voordat jij de knoop vastnaait.
  2. Naai de knoop niet te dicht op de stof, dus zorg ervoor dat de knoop iets speling heeft bij het openen en sluiten van de jas.
  3. Gebruik voor het vastzetten van een knoop het liefste Supersterk Naaigaren van Gütermann – leverbaar in 30 kleuren!
  4. Of gebruik Knopen aanzetten zonder naald en draad: die knoop raak jij NOOIT meer kwijt!
©Bink Fournituren 2012-2020