Grote Knoop Zwart 30mm

Grote Knoop Zwart 30mm
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=352
Levertijd: 2 - 3 Dagen
€0,90
Aantal:

Grote knoop.

Grote knoop, zwart – voor jas(je).

Fournituren: Knopen kopen? Deze extra grote knoop in klassieke uitvoering is een goede knoop om te vervangen aan jassen, mantels, colberts en vesten. De zwarte knoop heeft een doorsnede van 3cm. Omdat jij deze knopen los kunt bestellen, kun jij precies het aantal bestellen dat je nodig hebt. Vergeet je niet om een extra reserve-exemplaar mee te bestellen? Kleur: Zwart. Verkoop per stuk.

Deze zelfde knoop is ook leverbaar in een donkerblauwe of donkerbruine uitvoering. Knopen zet jij het beste aan met Supersterk Naaigaren van Gütermann: dan verlies jij jouw knoop niet zo gauw weer. Of gebruik Knopen Aanzetten zonder naald en draad: dan raak jij die knoop echt nooit meer kwijt!

Grote jasknoop.

Het gebeurt ons allemaal: plotseling mis je een knoop aan je jas. Reserveknopen worden tegenwoordig lang niet altijd meer mee geleverd, dus het is vaak een hele zoektocht naar een knoop om aan je jas te zetten. Deze grote knoop kun jij gebruiken als vervanging aan jouw jas, colbert, kostuum, vest of trui.

Knoop per stuk leverbaar.

Jij kunt deze grote jasknoop per stuk bestellen. Tel het aantal knopen dat jij mist of wilt vervangen en reken tenminste 1 reserve-exemplaar. Het handigst is om jouw reserveknoop vast te zetten aan de binnenkant van een zak of zoom: zo weet jij altijd waar jouw extra knoop gebleven is op het moment dat je deze nodig hebt!

Specificaties:

Materiaal: Kunststof. Doorsnede: 30mm, 4-gaats knoop. Wasbaar tot 60°. Kleur: Zwart. Ook leverbaar in donkerblauw of donkerbruin.

Knopen vastzetten – hoe dan?

Niets zo frustrerend als een pas aangezette knoop die je toch weer verliest. Een paar tips:

  1. Hecht het naaigaren goed aan en af, voordat jij de knoop vastnaait.
  2. Naai de knoop niet te dicht op de stof, dus zorg ervoor dat de knoop iets speling heeft bij het openen en sluiten van de jas.
  3. Gebruik voor het vastzetten van een knoop het liefste Supersterk Naaigaren van Gütermann – leverbaar in 30 kleuren!
  4. Of gebruik Knopen aanzetten zonder naald en draad: die knoop raak jij NOOIT meer kwijt!
©Bink Fournituren 2012-2020