• NIEUW Butofix: Knopen aanzetten zonder naald en draad - 10 stuks

Iedereen kan knopen aanzetten

Iedereen kan knopen aanzetten - Knopen vastzetten zonder naaien

Knopen aanzetten zonder naald en draad: het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het werkt echt! En het mooie is ook nog dat de knoop na gebruik van dit product nooit meer loslaat. Butofix is een handig hulpmiddel om knopen aan te zetten zonder naald en draad. Het werkt door de knoop vast te klikken met speciale pennetjes, die jij vervolgens met een tegenknoopje op de stof bevestigt. Dit maakt het snel en eenvoudig om knopen te vervangen of toe te voegen zonder te hoeven naaien. Voortaan kan iedereen een knoop aanzetten! Met 1 verpakking kan jij 10 knopen vastzetten.

Bekijk HIER ons assortiment knopen. Wil jij een knoop toch liever vastnaaien? Kies dan voor ons SUPERSTERKE naaigaren van Gütermann.

Knopen vastzetten zonder naald en draad - Kan dat echt?

Je kent het wel: Wil je net weg valt een knoop van je jas. Geen probleem, want met dit handige setje kan iedereen knopen aanzetten. Volg de aanwijzing op de verpakking en het kan eigenlijk niet mis gaan. Je legt de knoop daar neer waar je ze wilt bevestigen. Vervolgens steek je het meegeleverd metalen draadje door de knoop. Aan de achterkant van de stof bevestig je vervolgens een tegenknoopje en ook daar steek je het metalen draadje doorheen. Vervolgens kun je de pootjes van de metalen draad voorzichtig over elkaar heen vouwen en afbreken. Je knoop zit vast en laat bij normaal gebruik nooit meer los.

Knopen aanzetten zonder naaien - Opties

Knopen aanzetten zonder naald en draad (ook wel bekend onder naam Butofix) is geschikt voor allerlei knopen. Voorwaarde is wel dat ze tenminste 2 gaatjes hebben om het metalen draad doorheen te drukken. Je kunt Butofix dan ook gebruiken voor knopen van colberts, broeken, jassen, uniformen en ga maar door. Knopen vastgezet met Butofix vallen er nooit meer af.

Specificaties:

Je ontvangt een setje met materiaal om 10 knopen vast te kunnen zetten. De meegeleverde tegenknoopjes worden geleverd in zwart, het metalen draad is zilverkleurig.

Meer opties:

Ook handig zijn DEZE vrijgezellenknopen, die jij eveneens bevestigt zonder naald en draad. Voor spijkerbroeken hebben wij ALLERLEI jeansknopen voor je.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

NIEUW Butofix: Knopen aanzetten zonder naald en draad - 10 stuks

  • Merk: Restyle
  • Model:84228
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95


Gerelateerde producten

Vrijgezellenknopen - 8 metalen knopen zonder naaien

Vrijgezellenknopen - 8 metalen knopen zonder naaien

Metalen vrijgezellenknopen.Metalen vrijgezellenknopen kun je eenvoudig bevestigen zonder naald en dr..

€3,95

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Jeansknopen 20mm - 6 stuks

Jeansknopen 20mm - 6 stuks

JeansknopenJeansknopen - Voor herenjeansFournituren - Knopen - Jeansknopen gebruik je als sluiting v..

€8,40

Jeansknopen 17mm Open Kap Oudbrons - 6 stuks

Jeansknopen 17mm Open Kap Oudbrons - 6 stuks

Jeansknopen.Jeansknopen gebruik je als sluiting voor kleding van spijkerstof, zoals spijkerjassen, s..

€8,40

Tags: Butofix, knopen aanzetten zonder naald en draad, knopen aanzetten, makkelijk knopen aanzetten, vrijgezellenknoop, vrijgezellenknopen, patentknoop, patentknopen, vrijgezellen knoop, ik kan geen knoop aanzetten, iedereen kan een knoop aanzetten, knopen aanzetten, knopen vastmaken, knoop aanzetten, knoop vastmaken, zonder naald en draad, naaivrij