• Butofix: Knopen aanzetten zonder naald en draad - 10 stuks

Knopen aanzetten zonder naald en draad.

Knopen aanzetten zonder naald en draad: het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het werkt echt! En het mooie is ook nog dat de knoop na gebruik van dit product nooit meer loslaat.

Je kent het wel: Wil je net weg valt een knoop van je jas. Dat betekent zoeken in de keukenla naar naald en draad. En laten we eerlijk zijn: tegenwoordig vindt niet iedereen een knoop aanzetten een fluitje van een cent. Geen probleem, want met dit handige setje kan iedereen knopen aanzetten. Volg de aanwijzing op de verpakking en het kan eigenlijk niet mis gaan. Je legt de knoop daar neer waar je ze wilt bevestigen. Vervolgens steek je het meegeleverd metalen draadje door de knoop. Aan de achterkant van de stof bevestig je vervolgens een tegenknoopje en ook daar steek je het metalen draadje doorheen. Vervolgens kun je de pootjes van de metalen draad voorzichtig over elkaar heen vouwen en afbreken. Je knoop zit vast en laat bij normaal gebruik nooit meer los. Zo simpel is het!

Knopen aanzetten zonder naald en draad (ook wel bekend onder naam Butofix) is geschikt voor allerlei knopen. Voorwaarde is wel dat ze tenminste 2 gaatjes hebben om het metalen draad doorheen te drukken. Je kunt Butofix dan ook gebruiken voor knopen van colberts, broeken, jassen, uniformen en ga maar door. Knopen vastgezet met Butofix vallen er nooit meer af. Je ontvangt een setje met materiaal om 10 knopen vast te kunnen zetten. De meegeleverde tegenknoopjes zijn zwart, het metalen draad is zilverkleurig.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Butofix: Knopen aanzetten zonder naald en draad - 10 stuks

  • Merk: Butofix
  • Model: 84228
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €3,95


Gerelateerde producten

Vrijgezellenknopen zwart

Vrijgezellenknopen zwart

Vrijgezellenknopen.Vrijgezellenknopen kun je eenvoudig bevestigen zonder naald en draad.Wil je een k..

€5,50

Tags: Butofix, knopen aanzetten zonder naald en draad, knopen aanzetten, makkelijk knopen aanzetten, vrijgezellenknoop, vrijgezellenknopen, patentknoop, patentknopen, vrijgezellen knoop, ik kan geen knoop aanzetten, iedereen kan een knoop aanzetten, knopen aanzetten, knopen vastmaken, knoop aanzetten, knoop vastmaken, zonder naald en draad, naaivrij