• AANBIEDING: Borduurpakket Groeimeter: Sesamstraat

Borduurpakket Groeimeter.

Borduurpakket Groeimeter: Sesamstraat

Borduurpakketten voor de kinderkamer: Groeimeter - Meetlat. Kun jij het je nog van vroeger herinneren? Deze groeimeter is een variant op de klassieke streepjes op de post van de deur. Een groeimeter is een dankbare afbeelding om te borduren, omdat jij van tevoren weet dat deze goed van pas zal komen. Kinderen vinden het altijd weer leuk om regelmatig te kijken of zij al weer gegroeid zijn. Bovendien blijft zo’n zelf geborduurde groeimeter altijd een blijvende herinnering. Afmeting: 18x 70cm. Model: Sesamstraat. De groeimeters wordt geleverd inclusief (tel)patroon, NL-instructie, de benodigde kleuren DMC borduurgaren, borduurstof en een borduurnaald.

Een zelf geborduurde afbeelding is altijd een erg leuk cadeau voor de kraamvisite: origineel, met zorg gemaakt en waardevol om te bewaren. In plaats van een groeimeter kun jij natuurlijk ook een geboortetegel borduren. Bestel een handige borduurring mee voor het borduren: dat zorgt voor een regelmatig borduursel en voorkomt vlekken op jouw borduurwerk.

Geborduurde Groeimeter.

De groeimeters van Thea Gouverneur zijn leuke, praktische borduurpakketten. Je hebt niet alleen het plezier van het borduren, je weet ook van tevoren dat jouw geborduurde afbeelding van pas gaat komen. Want welk jong kind weet nu niet graag of hij of zij alweer gegroeid is?

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk.

De borduurpakketten van Thea Gouverneur worden compleet geleverd met een duidelijk telpatroon. Jij borduurt 5,4 kruisjes op een centimeter op zogenaamde Aida-borduurstof: dat is een regelmatig geweven borduurstof van 100% katoen met duidelijk zichtbare ruitstructuur. Jij borduurt met kruissteek en stiksteek. De benodigde kleuren DMC borduurgaren zijn inbegrepen – evenals een borduurnaald. Jij kunt dus direct aan de slag.

Specificaties:

Afbeelding: Sesamstraat. Afmeting: 18 x 70cm. Compleet borduurpakket, incl. DMC borduurgaren (6-draads), borduurnaald, AIDA-borduurstof, telpatroon, uitleg in het Nederlands. Zowel de borduurstof als het borduurgaren zijn 100% katoen.

Gebruik een borduurring.

Een borduurring geeft een zeer regelmatig borduurresultaat en voorkomt vlekken op de stof. Wil jij een andere groeimeter of liever een geboortetegel borduren? Blader op jouw gemak door ons assortiment.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Borduurpakket Groeimeter: Sesamstraat

  • €39,95
  • €26,95


Gerelateerde producten

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

De borduurringen van Fixit-Vervaco zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, m..

€5,50

Borduurpakket Groeimeter: Ark van Noach

Borduurpakket Groeimeter: Ark van Noach

Borduurpakket Groeimeters.Borduurpakket Groeimeters: Ark van Noach.Borduurpakketten voor de kinderka..

€45,95

Borduurpakket Groeimeter: Kiekeboe

Borduurpakket Groeimeter: Kiekeboe

Borduurpakket Groeimeters.Borduurpakket Groeimeters: Kiekeboe!Borduurpakketten voor de kinderkamer: ..

€44,95

Borduurpakket Groeimeter: Ooit word ik zo groot

Borduurpakket Groeimeter: Ooit word ik zo groot

Borduurpakket Groeimeters.Borduurpakket Groeimeters: Ooit word ik zo groot.Borduurpakketten voor de ..

€42,50

Tags: Borduren, handwerken borduren, borduurpakket, borduurpakketten, groeimeter, groeimeters, kinderkamer, borduurpakket geboorte, borduurpakket kinderkamer, borduurpakketten kinderkamer, borduurpakketten geboorte, borduurpakket voor kinderen, ABC borduurpakket, Vervaco