Borduurpakket Groeimeters.

Borduurpakket Groeimeters: Kiekeboe!

Borduurpakketten voor de kinderkamer: Groeimeters. Kun jij het je nog van vroeger herinneren? Deze groeimeters zijn een variant op de klassieke streepjes op de plint van de deur. Een groeimeter is een dankbare afbeelding om te borduren, omdat jij van tevoren weet dat het goed van pas zal komen. Kinderen vinden het altijd leuk om regelmatig te kijken of zij al weer gegroeid zijn. Bovendien blijft zo’n zelf geborduurde groeimeter altijd een blijvende herinnering. Afmeting: 18x 70cm. Model: Kiekeboe. De groeimeters wordt geleverd inclusief (tel)patroon, NL-instructie, de benodigde kleuren DMC borduurgaren, borduurstof en een borduurnaald.

Een zelf geborduurde afbeelding is altijd een erg leuk cadeau voor de kraamvisite: origineel, met zorg gemaakt en waardevol om te bewaren. In plaats van een groeimeter kun jij natuurlijk ook een geboortetegel borduren. Bestel een handige borduurring mee voor het borduren: dat zorgt voor een regelmatig borduursel en voorkomt vlekken op jouw borduurwerk.

Geborduurde Groeimeter.

De groeimeters van Vervaco zijn leuke, praktische borduurpakketten. Je hebt niet alleen het plezier van het borduren, je weet ook van tevoren dat jouw geborduurde afbeelding van pas gaat komen. Want welk jong kind weet nu niet graag of hij of zij alweer gegroeid is?

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk.

De borduurpakketten van Vervaco worden compleet geleverd met een duidelijk en vergroot telpatroon. Jij borduurt 5,4 kruisjes op een centimeter op zogenaamde Aida-borduurstof: dat is een regelmatig geweven borduurstof van 100% katoen met duidelijk zichtbare ruitstructuur. Jij borduurt met kruissteek en stiksteek. De benodigde 26 kleuren DMC borduurgaren zijn inbegrepen – evenals een borduurnaald. Jij kunt dus direct aan de slag.

Specificaties:

Afbeelding: Kiekeboe. Afmeting: 18 x 70cm. Compleet borduurpakket, incl. DMC borduurgaren (6-draads), borduurnaald, AIDA-borduurstof, telpatroon, uitleg in het Nederlands en 7 andere talen. Zowel de borduurstof als het borduurgaren zijn 100% katoen.

Gebruik een borduurring.

Een borduurring geeft een zeer regelmatig borduurresultaat en voorkomt vlekken op de stof. Wil jij een andere groeimeter of liever een geboortetegel borduren? Blader op jouw gemak door ons assortiment.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Groeimeter: Kiekeboe

  • Merk: Vervaco
  • Model:PN-0011913
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €44,95


Gerelateerde producten

VOORDELIGE Borduurring 9 cm

VOORDELIGE Borduurring 9 cm

Borduurring 9cmØBorduurring 9cmØ - Voor een beter borduurresultaatFournituren - Handwerken - Borduur..

€4,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Borduurpakket Groeimeter: Ark van Noach

Borduurpakket Groeimeter: Ark van Noach

Borduurpakket Groeimeters.Borduurpakket Groeimeters: Ark van Noach.Borduurpakketten voor de kinderka..

€45,95

Borduurpakket Groeimeter: Ooit word ik zo groot

Borduurpakket Groeimeter: Ooit word ik zo groot

Borduurpakket Groeimeters.Borduurpakket Groeimeters: Ooit word ik zo groot.Borduurpakketten voor de ..

€42,50

Tags: Borduren, handwerken borduren, borduurpakket, borduurpakketten, groeimeter, groeimeters, kinderkamer, borduurpakket geboorte, borduurpakket kinderkamer, borduurpakketten kinderkamer, borduurpakketten geboorte, borduurpakket voor kinderen, ABC borduurpakket, Vervaco