• Lange stopnaalden voor Wol - Lang model

Stopnaalden voor Wol.

Stopnaalden voor Wol - Basis Fournituren.

Fournituren kopen? Wolnaalden worden ook wel stopnaalden genoemd. Wanneer je maar weinig naait, is dit een goede keuze. Deze stevige naalden met punt gebruik je voor het naaien van elleboogstukken op wol of katoen of bij het stoppen van sokken. De voordelige stopnaalden hebben bovendien een extra groot oog, waardoor je ook dikker garen gemakkelijk door het oog van de naald kunt halen. De officiële naam van deze naalden is stopnaalden, maar je gebruikt ze ook voor het herstellen of afwerken van brei- en haakwerk. Je ontvangt een setje voordelige stopnaalden. De goedkope naalden zijn van staal en roestvrij. Je ontvangt een handig hersluitbaar doosje met 10 naalden.

Deze stopnaalden zijn ook leverbaar in een KORTE versie. Zorg ervoor dat je altijd een basisuitrusting fournituren in huis hebt. Naalden en spelden komen altijd van pas. Bestel ook een handig klein schaartje mee, dat je kunt gebruiken voor het afknippen van draadjes bij naai- of borduurwerk! Liever goedkope naalden met een stompe punt? Bestel dan onze Naalden met Groot Oog Stomp.

Basis Fournituren.

Ook al zou je jezelf geen naaister noemen, iedereen heeft weleens een naald en draad in de handen gehad. Als je zelf wat kleine reparaties kunt uitvoeren, zal jou dat veel plezier opleveren. Want laten we wel zijn: even een knoop aanzetten, een broekzak met een gat dichtnaaien of gaatje stoppen in een trui of vest is niet het meest ingewikkelde wat er is. Toch kiezen veel mensen ervoor om dit soort klusjes uit te besteden. Een gemakkelijke manier om geld en moeite te besparen? Doe het gewoon lekker zelf! Zorg ervoor dat je een aantal basis fournituren standaard in huis hebt: je zult ze vaker gebruiken dan je denkt!

Stopnaalden.

Stopnaalden zijn een goede aanvulling voor de basis uitrusting van jouw fournituren. Stopnaalden zijn wat steviger en dikker dan gewone naainaalden. Bovendien hebben stopnaalden een extra groot oog, waardoor je ook wat dikker garen, borduurgaren en wol door het oog van de naald kunt halen. Ideaal dus om wol, tricot of ander gebreid of gehaakt goed mee te repareren! Er zitten meerdere maten naalden in het doosje, zodat je die maat kunt gebruiken die voor jouw klus het beste van pas komt.

Met of zonder punt?

De punt van een stopnaald is speciaal ontworpen om gemakkelijk door wol of katoen heen te steken, zonder de draad te beschadigen. Daarnaast kun je met scherpe borduurnaalden ook diverse naaiklusjes uitvoeren. Voor het in elkaar zetten van grof gebreid goed, kan jij het beste een borduurnaald zonder punt gebruiken.

Specificaties:

Materiaal: Stalen stopnaalden met punt. Maat 1-5. Je ontvangt een afsluitbaar doosje met 10 naalden.

Ook handig!

Maak je basiscollectie fournituren compleet. Een setje naalden en spelden kun je maar beter in huis hebben, net als een handzaam klein schaartje. Voor borduurwerk of het vernaaien van grof gebreide wol gebruik jij stompe naalden met een groot oog.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Lange stopnaalden voor Wol - Lang model

  • Merk: Opry
  • Model:B224.661
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

Schaar 11,5cm Borduurschaar

Schaar 11,5cm Borduurschaar

Voordelig borduurschaartje van Pony.Een prima schaar voor allerlei draad of om draadjes af te knippe..

€4,50

GOEDKOOP: Veiligheidsspelden Medium

GOEDKOOP: Veiligheidsspelden Medium

Veiligheidsspelden.Veiligheidsspelden staal, middenmaat.Fournituren bestellen? Veiligheidsspelden wi..

€1,99

GOEDKOOP: Glaskopspelden - Doosje met 100 spelden

GOEDKOOP: Glaskopspelden - Doosje met 100 spelden

Goedkope Spelden.Goedkope Spelden - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naai..

€1,99

GOEDKOOP: Naainaalden - Mapje met 20 naainaalden

GOEDKOOP: Naainaalden - Mapje met 20 naainaalden

Goedkope Naalden.Goedkope Naalden - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naai..

€1,99

Tags: Stopnaalden, sok stoppen, stopwerk, mazen, maasnaald, stopwol, brat, borat