• Goedkoop borduurpakket met telpatroon -Spiritual I

Voordelig Borduurpakket

Voordelig Borduurpakket - laaggeprijsd compleet borduurpakket

Borduren: dit complete borduurpakket met telpatroon borduur jij in kruissteek. Een leuk pakket voor wie net begint met borduren, maar niet zo'n zin heeft in een borduurwerk met bloemen of dieren? Panna heeft haar serie borduurpakketten met Oosterse motieven een aantal zeer scherp geprijsde modellen voor je. Ieder borduurpakket van Panna bevat alles dat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan: dit borduurpakket wordt geleverd inclusief de borduurstof en met 26 kleuren borduurgaren. Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt op zogenaamde Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. Afmeting: 10 x 15,5cm. Model: Spiritual I.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaal aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduurpakketje met Oosterse afbeelding

Hoe vind jij deze mooi gekleurde afbeelding van een sfeervol Oosters ontwerp? De afbeelding en de gebruikte kleurstelling is neutraal voldoende om in ieder interieur een plekje te vinden. Tegelijkertijd borduur jij een originele en sfeervolle afbeelding. Een win-win borduurpakket dus. Bovendienis dit borduurpakket van Panna buitengewoon scherp geprijsd. Jij borduurt 5,5 kruisje op een centimeter met 2 draadjes borduurgaren.

Compleet borduurpakket

De borduurpakketten van Panna zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde borduurgarens, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Spiritueel - Spiritual I. Afmeting: 10 x 15,5cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof, borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren. Jij borduurt dit pakket in kruissteek.

Meer keus:

Panna heeft nog meer telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Goedkoop borduurpakket met telpatroon -Spiritual I

  • Merk: Panna
  • Model:pan-0566-i
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,80


Gerelateerde producten

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€3,95

Compleet borduurpakket met telpatroon - Spiritual strength

Compleet borduurpakket met telpatroon - Spiritual strength

Borduurpakket Chinese karaktersBorduurpakket Chinese karakters met telpatroon, stof en borduurgarenB..

€31,30

Goedkoop borduurpakket met telpatroon -Spiritual II

Goedkoop borduurpakket met telpatroon -Spiritual II

Borduurpakket VoordeligBorduurpakket Voordelig - laaggeprijsd compleet borduurpakketBorduren: een co..

€7,80

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, panna