Goedkoop Borduurpakket Babykamer

Goedkoop Borduurpakket Babykamer - Borduurpakket voor kraamvisite

Handwerken – Borduurpakket voor een baby- of peuterkamer. Een geboorte is iets om bij stil te staan. Vereeuwig de geboorte van een (klein)kind door het zelf borduren van mooi schilderijtje voor de pasgeboren baby. Een zelf geborduurde afbeelding is leuk als herinnering of als persoonlijk cadeau. Dit borduurpakket wordt geleverd inclusief duidelijk telpatroon, Anchor borduurgaren en Zweigart borduurstof, borduurnaald en Engelstalige instructie. Afmeting: 12 x 14cm. Afbeelding: Baby Vosje.

Geborduurde afbeeldingen voor geboortes kan jij in allerlei varianten bestellen. Ook slabbetjes om zelf te borduren leveren wij in verschillende kleuren. Met het DMC ALFABET kan jij de afbeelding ook voorzien van de naam van de baby.

Origineel kraamcadeau.

Een geboorte is altijd een feest, waar je graag bij stil wilt staan. Zoek je een leuk en origineel kraamcadeau: denk dan eens over een geboorteafbeelding, die je zelf kunt borduren. Dit pakket is voorzien van Aïda borduurstof. Behalve de afbeelding van babyschoentjes borduur jij de naam van de baby en de geboortedatum. Zo maak je het cadeau persoonlijk en dat zeker op prijs gesteld worden door de jonge ouders. Vaak zie je dat dit soort afbeeldingen jaren bewaard worden.

Wat zit er in dit borduurpakket?

Dit borduurpakket van Luca-S is voorzien van Zweigart borduurstof, Anchor borduurgaren met garenkaart, een borduurnaald, Engelstalige instructie en een duidelijk telpatroon.

Specificaties:

Borduurpakket Luca-S: Baby Vosje - Fox 3. Materiaal: Borduurstof 100% katoen, 6 kruisjes/cm, Anchor borduurgaren: 100% katoen. Afmeting: 12 x 14cm. Inclusief Engelstalige omschrijving, vergrootte weergave van het telpatroon in kruissteek en een borduurnaald. Een alfabet met cijfers en letters kan jij APART meebestellen.

Liever een andere afbeelding?

Kies uit verschillende afbeeldingen voor een geboortegel naar jouw smaak. Het volledige overzicht aan borduurpakketten voor geboorte vind jij HIER, evenals slabbetjes en andere accessoires voor baby’s, die jij zelf kunt borduren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Borduurpakket Baby Vosje - Incl borduurgaren en stof

  • Merk: Luca-S
  • Model:ls-b1189
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Borduurpatroontjes - Baby motieven

Borduurpatroontjes - Baby motieven

Borduurpatroontjes voor baby.Borduurpatroontjes voor baby-accessoires in kruissteekHandwerken - Bord..

€6,95

AANBIEDING: Borduurpakket babyschoentjes roze

AANBIEDING: Borduurpakket babyschoentjes roze

Borduurpakket Babyschoentjes MeisjeBorduurpakket Babyschoentjes Meisje - Voor geboorteHandwerken – B..

€9,95 €14,95

ACTIE: Borduurpakket Schellekoord Geboorte III

ACTIE: Borduurpakket Schellekoord Geboorte III

Schellekoord Geboorte.Schellekoord Geboorte - Geboortepakket om te bordurenHandwerken - Borduurpakke..

€28,95 €33,50

Slab om te Borduren Pastelblauw

Slab om te Borduren Pastelblauw

Slabbetje met borduurrandSlabbetjes met borduurrand om zelf te borduren. Dat is een leuk en originee..

€5,95

Tags: Eva Rosenstand, borduurpakket, schellekoord, geboortetegel, geboortepakket, borduurpakket geboorte, kraamcadeau, kraam, borduren, borduurpakket voor geboorte, Eva Rosenstand, Permin, DMC, DMC borduurpakket, LucaS, Luca-S, goedkoop borduurpakket, voordelig borduurpakket, laaggeprijsd borduurpakket, afgeprijsd borduurpakket, kruissteek