• Borduurpakket Schellekoord Geboorte III

Schellekoord Geboorte.

Schellekoord Geboorte als geboortetegel ter herinnering of als persoonlijk kraamcadeau.

Een geboorte is niet zomaar iets, dus het is de moeite waard om hier een mooie afbeelding voor te borduren. De geboortetegels van Eva Rosenstand zijn een klassiek ontwerp. Niet zelden komt het voor dat in families meerdere generaties een variant op dezelfde geboortetegel hebben ter herinnering van hun eigen geboorte. Hoe leuk is het niet om een afbeelding die in de kamer van je moeder hing ook weer voor je eigen kindje te hebben?

Dit schellekoord bevat een aantal motieven die kenmerkend zijn voor de kraamperiode. Daarnaast kun je er de geboortedatum en de naam van de baby op borduren: het alfabet is inbegrepen in het patroon. Je kunt de geboortetegel in 2 varianten borduren: voor zowel een jongen als een meisje zijn de juiste kleuren en accessoires toegevoegd.

De borduurstof is van halffijn linnen, 12 draden per cm (32 count). Het meegeleverde borduurgaren is van DMC.

De pakketten van Eva Rosenstand zijn standaard voorzien van borduurstof, DMC borduurgaren, een borduurnaald, een grafiek en zeer duidelijke instructies.

Afmeting: 8 x 50cm. Het pakket wordt geleverd inclusief materiaal om het schellekoord op te hangen. Je hoeft dus verder niets meer aan te schaffen om het schellekoord kant en klaar op te kunnen hangen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Schellekoord Geboorte III

  • €32,25


Gerelateerde producten

Borduurpakket Schellekoord Geboorte I

Borduurpakket Schellekoord Geboorte I

Schellekoord Geboorte.Schellekoord Geboorte als geboortetegel ter herinnering of als persoonlijk kra..

€34,40

Tags: Eva Rosenstand, borduurpakket, schellekoord, geboortetegel, geboortepakket, borduurpakket geboorte, kraamcadeau, kraam, borduren, borduurpakket voor geboorte