• PRIJSPAKKER: Borduurpakket met telpatroon - Merrie OP=OP

Voordelig borduurpakket

Voordelig borduurpakket – Telpatroon Merrie

Handwerken – Voordelige borduurpakketten met telpatroon hebben wij in allerlei varianten. Op zoek naar een budgetvriendelijk borduurpakket dat zowel leuk als gemakkelijk te gebruiken is? Dan is ons goedkoop borduurpakket met telpatroon de perfecte keuze voor jou! Dit is een compleet borduurpakket: het borduurpakket wordt geleverd inclusief de borduurstof en met borduurgaren van wol/acryl op een handige garenkaart. Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie en een borduurnaald. Jij borduurt de afbeelding van deze veelkleurige merrie op basis van 5 kruisjes per centimeter. Afmeting: 24 x 40cm. Model: Merrie.

Wij hebben nog veel meer GOEDKOPE borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduurpakket met telpatroon

Met ons borduurpakket krijg je alles wat je nodig hebt om een prachtig geborduurd kunstwerk te maken. Het pakket bevat een telpatroon met Engels-talige instructie, borduurgaren van wol/acryl, een borduurnaald en de borduurstof. Het enige wat je hoeft te doen is het patroon volgen en de steken maken - het is zo simpel! Jij borduurt 5 kruisjes op een centimeter.

De voordelen van een goedkoop borduurpakket

Ons borduurpakket is geschikt voor zowel beginners als ervaren borduurders. Het patroon is gemakkelijk te volgen en de steken zijn eenvoudig te maken, waardoor het de ideale activiteit is voor een gezellig avondje thuis. En omdat het zo betaalbaar is, is het een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie die ook van borduren houden.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Merrie - Luna. Afmeting: 24 x 40cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof 100% katoen, borduurgaren van wol/acryl, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en de Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus

Wij hebben nog veel meer telpatroon afbeeldingen voor jou. Of kies jij liever voor een VOORBEDRUKT borduurpakket? Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

PRIJSPAKKER: Borduurpakket met telpatroon - Merrie OP=OP

  • Merk: Riolis
  • Model:ri-0827
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Magneetbord voor jouw borduurpatroonMagneetbord voor jouw borduurpatroon met 3 regeltellersBorduren ..

€12,95

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Gele Narcis

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Gele Narcis

Voordelig borduurpakket Voordelig borduurpakket – Telpatroon NarcisHandwerken – Voordelige borduurpa..

€8,95

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Mand vol aardbeien

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Mand vol aardbeien

Voordelig borduurpakket Voordelig borduurpakket – Mand vol aardbeienHandwerken – Voordelige borduurp..

€14,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, goedkoop borduurpakket, laaggeprijsd borduurpakket, voordelig borduurpakket, borduurpakket aanbieding, borduurpakket scherp geprijsd, lanarte