• Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Gezond leven OP=OP

Scherp geprijsd borduurpakket

Scherp geprijsd borduurpakket – Telpatroon Gezondheid

Handwerken – Voordelige borduurpakketten met telpatroon hebben wij in allerlei varianten. Dit is een extra scherp geprijsd borduurpakket van Chudo Igla; het borduurpakket wordt geleverd inclusief de borduurstof en met 31 kleuren borduurgaren op een handige garenkaart. Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie en een borduurnaald. Jij borduurt deze klassieke afbeelding van een merklap op zogenaamde Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. Deze borduurstof is ideaal voor als jij nog niet zoveel geborduurd hebt. Afmeting: 26 x 26cm. Model: Gezondheid.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaal aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Compleet borduurpakket

Borduurpakketten van Chudo Igla zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde borduurgarens, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen. Jij borduurt 5 kruisjes op 1 cm (14-count) met 2 draadjes borduurgaren.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou toch nog wat te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Gezondheid - Health and healing. Afmeting: 26 x 26cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof, borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus

Chudo Igla heeft nog meer telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Gezond leven OP=OP

  • Merk: Chudo
  • Model:ci-088-007
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95
  • €9,95


Gerelateerde producten

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Magneetbord voor jouw borduurpatroonMagneetbord voor jouw borduurpatroon met 3 regeltellersBorduren ..

€12,95

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Liefde en trouw OP=OP

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Liefde en trouw OP=OP

Scherp geprijsd borduurpakket Scherp geprijsd borduurpakket – Telpatroon Liefde en trouwHandwerken –..

€9,95 €19,95

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Familie OP=OP

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Familie OP=OP

Scherp geprijsd borduurpakket Scherp geprijsd borduurpakket – Telpatroon FamilieHandwerken – Voordel..

€9,95 €19,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, goedkoop borduurpakket, laaggeprijsd borduurpakket, voordelig borduurpakket, borduurpakket aanbieding, borduurpakket scherp geprijsd