Gebreid Band Vouwtres.

Gebreid Band Vouwtres - Afwerking, beleg of versteviging bij gebreide kleding.

Fournituren - Band - Vouwtres: Dit gebreide band van is speciaal om machinaal gebreide kleding af te werken of plaatselijk te verstevigen. Het band heeft in het midden een ingeweven vouw, waardoor het gemakkelijk om naden en randen is heen te vouwen. Door het vervolgens door te stikken wordt het band gefixeerd en is de rand netjes afgewerkt. Je kunt dit gebreide band, dat ook wel vouwtres wordt genoemd, het beste zien als een gebreide versie van biaisband.

Biaisband leveren wij in allerlei versies - Bekijk HIER het totale assortiment.

Vouwtres - Rekbaar biaisband voor gebreide kleding

Natuurlijk zou je gebreide kleding ook met katoen of satijn biaisband kunnen afwerken, maar het is mooier om dichtbij het materiaal te blijven. Dit band is uitgevoerd in 100% acryl: hierdoor heeft het wel de matgekleurde uitstraling van wol, maar hoef je niet bang te zijn voor problemen bij het wassen. Je kunt dit gebreide band gebruiken om randen af te werken, zoals armsgaten, manchetten, boorden en de halslijn.

Vouwtres - Hoe te verwerken?

Verwerk je het band als een zichtbare rand, dan vouw je het om de rand heen. Verwerk je het band als beleg, dan stik je het eerst vast op de buitenrand, vervolgens vouw je het band naar binnen en stik je het nogmaals als belegsel vast aan de binnenzijde van de kleding. Dit acrylband is ook prima te gebruiken als extra versteviging bij naden van (zelf)gebreide truien. Prijs per meter.

Specificaties:

Samenstelling: 100% acryl. Wasbaar tot 30°. Breedte: 30 mm. Selecteer jouw kleur in het selectiescherm en de bijbehorende foto wordt zichtbaar.

Verkoop per meter. Bestel je 1, dan ontvang je 1 meter, 2=2 meter enzovoort.

Band in soorten en maten:

Band leveren wij in allerlei versies voor een neutrale of juist zichtbare afwerking. Wij knippen het band van de rol voor jou: zo koop jij nooit teveel.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gebreid Band 30 mm - Vouwtres - Kies een kleur

  • Merk: Opry
  • Model:604085
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Keperband Zacht 30mm  - Kies een kleur

Keperband Zacht 30mm - Kies een kleur

KeperbandKeperband - welke kleur wil je?Keperband is een stevig, multifunctioneel band. Dit band is ..

€1,25

GOEDKOPER: Smal fluweelband - Kies breedte en kleur

GOEDKOPER: Smal fluweelband - Kies breedte en kleur

FluweelbandFluweelband - Glanzend veloursband - Kies een kleurFournituren - Band: Fluweelband is een..

€0,90 €1,50

GOEDKOOP: Keperband 30mm 100% katoen - In Wit of Zwart

GOEDKOOP: Keperband 30mm 100% katoen - In Wit of Zwart

Keperband - stevigKeperband - stevig: 100% katoen.Fournituren: stevig band van katoen. Keperband is ..

€0,75

Tags: Gebreid band, wollen band, wolband, acryl band, acrylband, wollen biaisband, gebreid biaisband, afwerkband, afzetband, beleg, belegsel, beleg voor truien, versteviging voor truien, beleg voor wol, versteviging voor wol, naadband, naadband voor wol, biaisband, vouwtres, vouwband, gevouwen band, vouwsel, vouwbandje, vouwgalon, galon, galonette, sierband, versiering, breiband, brei band