Gebreid Band 30 mm

https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=352
Levertijd: 2 - 3 Dagen
€1,95

Beschikbare opties:


* Kies de juiste kleur:

Aantal:

Gebreid Band.

Gebreid Band gebruik je als afwerking, beleg of versteviging bij gebreide kleding.

Dit gebreide band van Restyle is speciaal om gebreide kleding af te werken of plaatselijk te verstevigen. Het band heeft in het midden een ingeweven vouw, waardoor het gemakkelijk om naden en randen is heen te vouwen. Door het vervolgens door te stikken wordt het band gefixeerd en is de rand netjes afgewerkt. Je kunt dit gebreide band, dat ook wel vouwtres wordt genoemd, het beste zien als een gebreide versie van biaisband.

Natuurlijk zou je gebreide kleding ook met katoen of satijn biaisband kunnen afwerken, maar het is mooier om dichtbij het materiaal te blijven. Dit band is uitgevoerd in 100% acryl: hierdoor heeft het wel de matgekleurde uitstraling van wol, maar hoef je niet bang te zijn voor problemen bij het wassen. Je kunt dit gebreide band gebruiken om randen af te werken, zoals armsgaten, manchetten, boorden en de halslijn. Verwerk je het band als een zichtbare rand, dan vouw je het om de rand heen. Verwerk je het band als beleg, dan stik je het eerst vast op de buitenrand, vervolgens vouw je het band naar binnen en stik je het nogmaals als belegsel vast aan de binnenzijde van de kleding. Dit acrylband is ook prima te gebruiken als extra versteviging bij naden van (zelf)gebreide truien.

Samenstelling: 100% acryl. Wasbaar tot 30°. Breedte: 30 mm.

Verkrijgbaar in verschillende gedekte kleuren, zoals je die veel ziet bij wollen kleding. Selecteer jouw kleur in het selectiescherm en de bijbehorende foto wordt zichtbaar.

Verkoop per meter. Bestel je 1, dan ontvang je 1 meter, 2=2 meter enzovoort.

©Bink Fournituren 2012-2020