• Naaimachinenaalden Jeans - Assortiverpakking 5 naalden voor jeans

Schmetz Naaimachinenaalden Jeans.

Schmetz Naaimachinenaalden Jeans: voor jeans en andere zware stoffen.

Fournituren: Schmetz Naaimachinenaalden Jeans – Doe jij maar af en toe wat verstelwerk doet? Of kruip jij heel regelmatig achter jouw naaimachine? Hoe dan ook: alles valt en staat met het materiaal dat jij ervoor gebruikt. Het juiste naaimachinegaren in combinatie met de juiste naaimachinenaald zal jouw veel werkplezier opleveren. Want uiteindelijk wil jij altijd het beste resultaat voor jouw project. Deze jeansnaalden van Schmetz gebruik jij voor zware katoenen stoffen, zoals jeans, zeildoek en canvas, maar ook voor kunstleer en plastic folie. Met Schmetz jeansnaalden weet jij je altijd verzekerd van de beste, Zwitserse kwaliteit! Jij ontvangt een setje met verschillende maten naaimachinenaalden jeans, voor dunnere, gemiddelde en zware jeansstoffen. Verpakking bevat 5 naaimachinenaalden.

Naaimachinenaalden leveren wij in soorten en maten, zoals jij in DEZE blog kunt lezen. Uiteraard kan jij bij ons ook terecht voor een nieuw naaimachinelampje. Vergeet jij niet om jouw naaimachine af en toe even te druppelen met naaimachine-olie?

Schmetz Naaimachinenaalden voor zware stoffen:

De Schmetz jeansnaalden zijn voorzien van een extra scherpe kogelpunt, waardoor de naald gemakkelijk door zware stof naait. Bovendien is de jeansnaald extra stevig ten opzichte van een universele naaimachinenaald. Zowel synthetische als natuurlijke stoffen kun jij met een jeansnaald verwerken. Voor naaimachinenaalden geldt: hoe hoger het nummer, hoe dikker de naald. Een wat dunnere denim bijvoorbeeld naai jij met dikte 90, een gemiddeld zware jeansstof naai jij met dikte 100 en voor een zware canvas, zeildoek of dubbel geslagen jeans gebruik jij dikte 110. Alle maten zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Ook voor mijn naaimachine?

Schmetz Jeans naaimachinenaalden zijn geschikt voor alle huishoud naaimachines. De naalden hebben een halfronde kolf en passen daarmee in alle voorkomende merken. Naai jij zelf kleding en werk jij vaak met stoffen met specifieke eigenschappen? Bekijk dan het totaal-assortiment en lees onze blog voor meer achtergrondinformatie.

Specificaties:

Schmetz Jeans naaimachinenaalden zijn onder andere geschikt voor het vernaaien van denim en jeans, voor plastic folie, wasdoek, lakens en slopen, kunstleer en zeildoek, ribfluweel, keperkatoen en voor bedrijfskleding. Eén verpakking bevat 5 naaimachinenaalden: 2 x nr 90, 2 x nr 100 en 1 x nr 110

Handig om mee te bestellen:

Bij Bink Fournituren kun jij ook terecht voor naaimachine-spoeltjes en lampjes en uiteraard voor naaimachine-olie. En hoe staat het met jouw voorraad naaigaren? Wij leveren verschillende soorten Gütermann Naaigaren. Jeansnaalden gebruik jij in combinatie met Gütermann Supersterk Naaigaren. Jeansnaalden kun jij ook gebruiken voor het naaien van kunstleer – voor echt leer kun jij het beste DEZE speciale leernaald gebruiken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naaimachinenaalden Jeans - Assortiverpakking 5 naalden voor jeans

  • Merk: Schmetz
  • Model:024.J90/110CS
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,00
  • €2,75


Gerelateerde producten

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Naaimachinenaalden Jeans - 5 jeansnaalden - Kies een dikte

Naaimachinenaalden Jeans - 5 jeansnaalden - Kies een dikte

Schmetz Naaimachinenaalden Jeans.Schmetz Naaimachinenaalden Jeans: Kies de juiste dikte.Fournituren:..

€3,00

Naaimachinelampje met schroefsluiting - In duurzame verpakking

Naaimachinelampje met schroefsluiting - In duurzame verpakking

Naaimachine-lampje.Naaimachine-lampje met schroefdraad.Naaimachine-lampje nodig? Wanneer het lampje ..

€3,95

Naaimachine olie 20ml - Voorkom storingen aan jouw naaimachine

Naaimachine olie 20ml - Voorkom storingen aan jouw naaimachine

Naaimachine Olie.Naaimachine Olie flacon 20ml.Fournituren: Naaimachine Olie kopen? Ondanks dat naaim..

€4,95

Tags: Schmetz, Schmetz naaimachinenaalden, naaimachinenaalden, machinenaalden, machinenaald, naaimachinenaald, naald voor naaimachine, naald voor huishoudmachine, universele naald, universele machinenaald, naaimachinenaalden voor katoen, naaimachinenaalden voor jeans, naaimachinenaalden voor zware stoffen, naaimachinenaald, machinenaald, jeansnaald jeans machinenaald, naaimachinenaald jeans, naaimachinenaald canvas, naaimachinenaald kunstleer, naaimachinenaald zeildoek, naaimachinenaald plastic folie, naaimachinenaald ribfluweel, naaimachinenaald bedrijfskleding, naaimachinenaald denim, naaimachinenaald panamakatoen, naaimachinenaald keperkatoen