• Naaimachinenaalden Jeans - Kies een dikte

Schmetz Naaimachinenaalden Jeans.

Schmetz Naaimachinenaalden Jeans: Kies de juiste dikte.

Fournituren: Schmetz Naaimachinenaalden Jeans – Doe jij maar af en toe wat verstelwerk doet? Of kruip jij heel regelmatig achter jouw naaimachine? Hoe dan ook: alles valt en staat met het materiaal dat jij ervoor gebruikt. Het juiste naaimachinegaren in combinatie met de juiste naaimachinenaald zal jouw veel werkplezier opleveren. Want uiteindelijk wil jij altijd het beste resultaat voor jouw project. Deze jeansnaalden van Schmetz gebruik jij voor zware katoenen stoffen, zoals jeans, zeildoek en canvas, maar ook voor kunstleer en plastic folie. Met Schmetz jeansnaalden weet jij je altijd verzekerd van de beste, Zwitserse kwaliteit! Jij ontvangt een setje met 5 naaimachinenaalden jeans. Kies zelf de juiste dikte in het selectiescherm.

Naaimachinenaalden leveren wij in soorten en maten, zoals jij in DEZE blog kunt lezen. Uiteraard kan jij bij ons ook terecht voor een nieuw naaimachinelampje. Vergeet jij niet om jouw naaimachine af en toe even te druppelen met naaimachine-olie? Bestel jij liever een setje met verschillende diktes? Kijk dan bij Jeansnaald Assorti.

Schmetz Naaimachinenaalden voor zware stoffen:

De Schmetz jeansnaalden zijn voorzien van een extra scherpe kogelpunt, waardoor de naald gemakkelijk door zware stof naait. Bovendien is de jeansnaald extra stevig ten opzichte van een universele naaimachinenaald. Zowel synthetische als natuurlijke stoffen kun jij met een jeansnaald verwerken. Voor naaimachinenaalden geldt: hoe hoger het nummer, hoe dikker de naald. Kies jouw dikte in het selectiescherm.

Welke dikte moet ik bestellen?

  • Dikte 90: Dunne jeans, lakens en slopen, kunstleer, zeildoek en plastic folie
  • Dikte 100: Zware katoen, kunstleer, zeildoek, medium zware jeansstoffen
  • Dikte 110: Ribfluweel, zware keper, bedrijfskleding, dubbele lagen jeans, zoals sierstiksels en doorgestikte naden

Ook voor mijn naaimachine?

Schmetz Jeans naaimachinenaalden zijn geschikt voor alle huishoud naaimachines. De naalden hebben een halfronde kolf en passen daarmee in alle voorkomende merken. Naai jij zelf kleding en werk jij vaak met stoffen met specifieke eigenschappen? Bekijk dan het totaal-assortiment en lees onze blog voor meer achtergrondinformatie.

Specificaties:

Schmetz Jeans naaimachinenaalden zijn onder andere geschikt voor het vernaaien van denim en jeans, voor plastic folie, wasdoek, lakens en slopen, kunstleer en zeildoek, ribfluweel, keperkatoen en voor bedrijfskleding. Eén verpakking bevat 5 naaimachinenaalden. De juiste dikte kies jij in het selectiescherm.

Handig om mee te bestellen:

Bij Bink Fournituren kun jij ook terecht voor naaimachine-spoeltjes en lampjes en uiteraard voor naaimachine-olie. En hoe staat het met jouw voorraad naaigaren? Wij leveren verschillende soorten Gütermann Naaigaren. Jeansnaalden gebruik jij in combinatie met Gütermann Supersterk Naaigaren. Jeansnaalden kun jij ook gebruiken voor het naaien van kunstleer – voor echt leer kun jij het beste DEZE speciale leernaald gebruiken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naaimachinenaalden Jeans - Kies een dikte

  • Merk: Schmetz
  • Model:024.J80ZB
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,00


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Naaimachinenaalden Jeans - Assortiverpakking

Naaimachinenaalden Jeans - Assortiverpakking

Schmetz Naaimachinenaalden Jeans.Schmetz Naaimachinenaalden Jeans: voor jeans en andere zware stoffe..

€2,75 €3,00

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Naaimachinelampje met schroefsluiting

Naaimachinelampje met schroefsluiting

Naaimachine-lampje.Naaimachine-lampje met schroefdraad.Naaimachine-lampje nodig? Wanneer het lampje ..

€2,99

Naaimachine olie 30ml - Voorkom storingen aan jouw naaimachine

Naaimachine olie 30ml - Voorkom storingen aan jouw naaimachine

Voordelige Naaimachine Olie.Voordelige Naaimachine Olie flacon 30ml.Fournituren: Naaimachine Olie ko..

€4,50

Tags: Schmetz, Schmetz naaimachinenaalden, naaimachinenaalden, machinenaalden, machinenaald, naaimachinenaald, naald voor naaimachine, naald voor huishoudmachine, universele naald, universele machinenaald, naaimachinenaalden voor katoen, naaimachinenaalden voor jeans, naaimachinenaalden voor zware stoffen, naaimachinenaald, machinenaald, jeansnaald jeans machinenaald, naaimachinenaald jeans, naaimachinenaald canvas, naaimachinenaald kunstleer, naaimachinenaald zeildoek, naaimachinenaald plastic folie, naaimachinenaald ribfluweel, naaimachinenaald bedrijfskleding, naaimachinenaald denim, naaimachinenaald panamakatoen, naaimachinenaald keperkatoen