• AANBIEDING: Veterband per meter

Veterband.

Veterband: zacht, soepel bandje voor babykleding.

Zoek je fournituren en wil je veterband kopen? Dit witte veterband is van 100% katoen en zeer zacht. Het is een plat, smal bandje van 5mm breed en wordt gebruikt voor onder andere baby-kleding als koordje of veter in sluitingen of in de halsrand als een knoopbaar koordje. Het zachte veterband is wasbaar tot en met 95°. Veterband is huidvriendelijk en daarom ook geschikt voor de gevoelige huid van een pasgeboren baby. Gebruik veterband ook voor rijgsluitingen in ondergoed, als koordje in tunnels van jasjes, vestjes of blousjes of waar je het verder voor wilt gebruiken. De katoen is niet-gemerceriseerd en niet chemisch behandeld. Kleur: Wit. Je bestelt veterband bij ons per meter: we knippen van de rol wat jij nodig hebt. Denk eraan een handige rijgnaald mee te bestellen: dan kun je het veterband supereenvoudig door een tunneltje halen, zonder risico op beschadiging van de kleding.

Zacht, smal katoen bandje.

Voor een pasgeboren baby heb je speciale wensen: je zoekt producten die huidveilig en zacht zijn. Zoek je een zacht, plat en smal bandje om te gebruiken als koord, veter of sluiting voor baby- of peuterkleding? Dit veterband is precies wat je nodig hebt. Veterband is een bandje van 5mm breed. Omdat veterband gemaakt is van hele zachte en verder onbehandelde katoen is het een huidvriendelijk bandje, zonder risico op irritatie of striemen op een zachte huid. Veterband wordt geproduceerd met het zogenaamde Oeko-Texlabel: dat betekent dat de hoogste standaard wordt gebruikt op het gebied van milieuvriendelijke productie, duurzaamheid en huidvriendelijkheid.

Veterband bestel je per meter.

Wij knippen het veterband direct voor je van de rol, dus je kunt precies het aantal meters bestellen dat je nodig hebt. De maximale hoeveelheid veterband die je aan één stuk kunt bestellen is 20 meter. Veterband is prima wasbaar en zal ook na veelvuldig wassen zijn soepele zachtheid bewaren. Gebruik wel een fijnwasmiddel, zoals je voor al je baby-kleding zult gebruiken. Het veterband is wit van kleur.

Rijgnaald nodig?

Gebruik je het veterband om ergens in of door te rijgen? Denk bijvoorbeeld aan een rijgsluiting of aan een koordje of lintje door een tunnel in de kleding? Bestel dan een setje handige rijgnaalden mee. Dit zijn stompe naalden met een groot oog, waar je allerlei breedtematen aan band, koord en elastiek mee door kunt rijgen. Doordat je de stompe punt van de naald goed voelt door de stof heen, trek je het smalle bandje heel gemakkelijk op zijn plek. Ga niet rommelen met veiligheidsspelden of andere, puntige naalden: een gaatje is zo gemaakt. Met deze handige rijgnaald rijg je band en koord snel en veilig: een ideale aanvulling voor je naaimandje dus!

Specificaties:

Samenstelling: 100% katoen. Kleur: Wit. Breedte: 5mm. Verkoop per meter. Bestel je 1, dan ontvangt je 1 meter, 2=2 meter enzovoort. Veterband is NIET rekbaar.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Veterband per meter

  • Merk: Prym
  • Model: 904190
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €0,85
  • €0,51


Gerelateerde producten

Smal Katoenband 10mm Wit

Smal Katoenband 10mm Wit

Smal katoenband.Smal katoenband gebruik je voor naaiklusjes of voor herstelklusjes in het huishouden..

€0,75

Smal Katoenband 10mm Zwart

Smal Katoenband 10mm Zwart

Smal katoenband.Smal katoenband gebruik je voor naaiklusjes of voor herstelklusjes in het huishouden..

€0,85

AANBIEDING: Rijgnaalden voor elastiek

AANBIEDING: Rijgnaalden voor elastiek

Rijgnaalden.Rijgnaalden: Speciale Aktieprijs!Rijgnaalden van Opry hebben een extra groot oog. Rijgna..

€1,87 €2,49

Tags: Veterband, band voor baby, band voor babykleding, veter voor babykleding, koordje voor babykleding, koord voor babykleding, plat band, zacht band, plat bandje, zacht bandje, zachte veter, zacht vetertje, zacht koordje, satijnkoord, katoenband, huishoudband, keperband, lint, babylint, katoenlint, lint van katoen, plat lint, niet rekbaar bandje, vetertje, koordje, bandje, galon