Gebreid Band.

Gebreid Band gebruik je als afwerking, beleg of versteviging bij gebreide kleding.

Dit gebreide band van Restyle is speciaal om gebreide kleding af te werken of plaatselijk te verstevigen. Het band heeft in het midden een ingeweven vouw, waardoor het gemakkelijk om naden en randen is heen te vouwen. Door het vervolgens door te stikken wordt het band gefixeerd en is de rand netjes afgewerkt. Je kunt dit gebreide band, dat ook wel vouwtres wordt genoemd, het beste zien als een gebreide versie van biaisband.

Natuurlijk zou je gebreide kleding ook met katoen of satijn biaisband kunnen afwerken, maar het is mooier om dichtbij het materiaal te blijven. Dit band is uitgevoerd in 100% acryl: hierdoor heeft het wel de matgekleurde uitstraling van wol, maar hoef je niet bang te zijn voor problemen bij het wassen. Je kunt dit gebreide band gebruiken om randen af te werken, zoals armsgaten, manchetten, boorden en de halslijn. Verwerk je het band als een zichtbare rand, dan vouw je het om de rand heen. Verwerk je het band als beleg, dan stik je het eerst vast op de buitenrand, vervolgens vouw je het band naar binnen en stik je het nogmaals als belegsel vast aan de binnenzijde van de kleding. Dit acrylband is ook prima te gebruiken als extra versteviging bij naden van (zelf)gebreide truien.

Samenstelling: 100% acryl. Wasbaar tot 30°. Breedte: 30 mm.

Verkrijgbaar in verschillende gedekte kleuren, zoals je die veel ziet bij wollen kleding. Selecteer jouw kleur in het selectiescherm en de bijbehorende foto wordt zichtbaar.

Verkoop per meter. Bestel je 1, dan ontvang je 1 meter, 2=2 meter enzovoort.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gebreid Band 30 mm

  • Merk: Opry
  • Model: 604085
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €1,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Stopnaalden voor Wol Nr. 1-9

Stopnaalden voor Wol Nr. 1-9

Deze korte stopnaalden met punt worden gebruikt voor fijn stopwerk in wol. Ze zijn ook uitermate ges..

€2,60

Naaimachinenaalden jersey  assorti

Naaimachinenaalden jersey assorti

Schmetz Naaimachinenaalden Jersey.Schmetz Naaimachinenaalden Jersey: ballpointnaald voor tricot.Four..

€2,30

Tags: Gebreid band, wollen band, wolband, acryl band, acrylband, wollen biaisband, gebreid biaisband, afwerkband, afzetband, beleg, belegsel, beleg voor truien, versteviging voor truien, beleg voor wol, versteviging voor wol, naadband, naadband voor wol, biaisband, vouwtres, vouwband, gevouwen band, vouwsel, vouwbandje, vouwgalon, galon, galonette, sierband, versiering, breiband, brei band