• Keukenborstel - Natuurlijke schuurborstel voor keukenmachines

Keukenborstel 100% natuurlijk

Keukenborstel 100% natuurlijk - Voor keukenmachine, food processor of blender

Keukenborstels van echt haar: een duurzaam alternatief voor een plastic borstel. Deze krachtige borstel ligt goed in de hand, waardoor je goed kracht kunt zetten. De stevige tampico haren zijn ideaal voor het schoonmaken van jouw keukenmachine. Vanwege de handige ronde borstel kom je gemakkelijk in de machine en door de borstel rond te draaien verwijder jij eenvoudig vuil en etensresten. De keukenborstel is gemaakt van 100% natuurlijk materiaal en dus volledig afbreekbaar. De milieuvriendelijke borstel is gemaakt van FSC hout en plantaardige vezels. Verkoop per stuk.

Ook voor natuurlijke afwasborstels kan jij bij ons terecht. Aangekoekt vuil? Laat de vaat dan een nacht weken in een laagje heet water met SODA, dan krijg jij alles weer stralen schoon zonder te boenen.

Milieuvriendelijk afwassen

Vaak hebben we de neiging om ons gebruik van plastic een beetje te bagatelliseren, zeker waar het producten betreft die je dagelijks gebruikt. Toch zijn het juist die dagelijkse dingen waar je een verschil kunt maken. Het gebruik van een natuurlijke afwasborstel een natuurlijke spons maken direct verschil in jouw bijdrage aan een schonere planeet.

Milieuvriendelijke borstel voor keueknmachines - Daarom Duurzaam Dus:

Deze keukenborstel is gemaakt van plantaardige vezels en zeer krachtig. Spoel de haren van de borstel na gebruik altijd goed na, zodat er weinig zeepresten achterblijven, dan zal je er veel langer mee doen. Met deze borstel reinig jij eenvoudig jouw keukenmachine, foodprocessor of blender.

Bonus-TIP:

Gebruik voor het eerste spoelwerk van vette vaat altijd een oude, harde afwasborstel, zoals DEZE bijvoorbeeld: daardoor gaat jouw nieuwe keukenborstel veel langer mee terwijl de oude afwasborstel meestal nog prima geschikt is voor het grove afspoelwerk.

Specificaties:

Materiaal: FSC hout met tampico. Afmeting: 7cmØ - Afmeting 27cm.

Als je dan toch bezig bent…

Bij Bink Fournituren bestel jij alles voor een duurzame afwas, zoals een natuurlijke afwasborstel, een potborstel en een speciale borstel voor flessen. Het totale assortiment voor een duurzame vaat vind jij HIER in de webwinkel.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Keukenborstel - Natuurlijke schuurborstel voor keukenmachines

  • Merk: Redecker
  • Model:322508
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €12,95


Gerelateerde producten

Flessenborstel - Voor melkflessen

Flessenborstel - Voor melkflessen

Melkflesborstel.Melkflesborstel speciaal voor glazen flessen.Glazen flessen schoonmaken? Met deze ha..

€9,95

Passeerdoek - Kaasdoek - Pureerdoek

Passeerdoek - Kaasdoek - Pureerdoek

Kaasdoek – PasseerdoekKaasdoek-Passeerdoek voor pureren, filteren en uitlekkenHandige hulpjes in de ..

€12,95

Duurzame Schuurspons - 100% afbreekbaar

Duurzame Schuurspons - 100% afbreekbaar

Plantaardige schuurspons.Plantaardige schuurspons - Kokos schuurspons met ophangkoord.Milieuvriendel..

€6,95

Tags: Keukenborstel, pannenborstel, afwasborstel, vaatborstel, vaatkwast, flessenborstel, keukenmachine schoonmaken, borstel voor keukenmachine, food processor schoonmaken, borstel voor foodprocessor, blender schoonmaken, borstel voor blender