• OPRUIMING: Duurzame Schuurspons - Loofah 100% afbreekbaar

Plantaardige schuurspons.

Plantaardige schuurspons - Loofah schuurlap met koord.

Duurzaam alternatief voor een schuurspons: dit handige schuursponsje maakt net zo doeltreffend schoon als het bekende gele schuursponsje met groene schuurlaag. Maar er is wel één wezenlijk verschil: de bekende gele schuurspons is zeer milieuonvriendelijk en eigenlijk niet afbreekbaar. Dit alternatief is gemaakt van 100% natuurlijk materiaal en dus volledig afbreekbaar. Bovendien gaat de natuurlijke schuurspons een stuk langer mee dan zijn vervuilende broertje. De milieuvriendelijke schuurspons is gemaakt van de komkommerplant en voorzien van een handig ophangkoordje van katoen. Voor het eerste gebruik laat je de luffa schuurspons eerst even wellen in koud water.

LET OP: deze versie wordt binnenkort vervangen door een vergelijkbaar product. Laatste voorraad OP=OP - Beperkt leverbaar

Voor het schrobben van pannen en schalen gebruik je het beste onze duurzame potborstel. Ook voor natuurlijke afwasborstels kan jij bij ons terecht. Aangekoekt vuil? Laat de vaat dan een nacht weken in een laagje heet water met soda, dan krijg jij alles weer stralen schoon zonder te boenen.

Milieuvriendelijk afwassen

Vaak hebben we de neiging om ons gebruik van plastic een beetje te bagatelliseren, zeker waar het producten betreft die je dagelijks gebruikt. Toch zijn het juist die dagelijkse dingen waar je een verschil kunt maken. Het gebruik van een natuurlijke afwasborstel, een DUURZAAM afwasmiddel en een natuurlijke spons maken direct verschil in jouw bijdrage aan een schonere planeet.

Milieuvriendelijke schuurspons - Daarom Duurzaam Dus:

Deze schuurspons is een natuurlijk alternatief voor het bekende gele exemplaar, dat zeer vervuilend is. Deze schuurspons is gemaakt van loofah, een natuurlijk materiaal van de komkommerplant. Laat de volledig afbreekbare schuurspons voor het eerste gebruik wellen in koud water voor een optimaal resultaat. Spoel het sponsje altijd goed na, zodat er weinig zeepresten achterblijven, dan zal je er veel langer mee doen. Laat de duurzame schuurspons na gebruik hangend drogen aan het katoenen koordje.

Specificaties:

Materiaal: loofah - katoenen koord. Afmeting: 11,5 x 7,5cm.

Als je dan toch bezig bent…

Bij Bink Fournituren bestel jij alles voor een duurzame afwas, zoals een natuurlijke afwasborstel, een potborstel en een speciale borstel voor flessen. Het totale assortiment voor een duurzame vaat vind jij HIER in de webwinkel.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

OPRUIMING: Duurzame Schuurspons - Loofah 100% afbreekbaar

  • Merk: Redecker
  • Model: 253512
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €4,49
  • €3,95


Gerelateerde producten

Potborstel

Potborstel

Schuurborstel 100% natuurlijkSchuurborstel 100% natuurlijk - Voor potten, pannen en schalenAfwasbors..

€7,69

Houten afwasborstel Paardenhaar - Met reserveborstel

Houten afwasborstel Paardenhaar - Met reserveborstel

Houten Afwaskwast PaardenhaarHouten Afwaskwast Paardenhaar met extra reserveborstelBorstels van natu..

€10,95

Houten afwasborstel Tampico - Met reserveborstel

Houten afwasborstel Tampico - Met reserveborstel

Afwasborstel van natuurlijk materiaal Afwasborstel van natuurlijk materiaal – Met extra reserveborst..

€7,95

Tags: Schuurspons, milieuvriendelijke schuurspons, schuurspons loofah, schuuspons luffa, schuurspons kokos, schuurspons cocos, nautuurlijke schuurspons, afbreekbare schuurspons, schuurspons afbreekbaar, schuurspons natuurlijk