Norwool Bruin 10 bollen Voordeelpak

Norwool Bruin 10 bollen Voordeelpak
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=69
Levertijd: 2 - 3 Dagen
€17,50 €21,50 - 19%
Aantal:

Norwool.

Norwool van Durable is een zacht, maar zeer sterk breigaren. Door de unieke menging van acryl, polyamide en wol is dit garen duurzaam, heerlijk zacht en ook voor beginnende breiers gemakkelijk te verwerken. Bovendien is dit garen zeer scherp geprijsd. Durable Norwool is geschikt om lekkere warme sokken mee te breien: met 2 bolletjes brei je een paar dames- of kindersokken. Maar het breigaren is net zo goed geschikt voor een lekkere warme sjaal met bijpassende wanten, een mooie muts of een wollen trui. We noemen Durable Norwool breigaren, maar je kunt er ook prima mee haken. Het is geschikt voor pen 3 - 3,5 mm.

Durable Norwool wordt geleverd in bolletjes van 50 gram met een looplengte van 142 meter. Het garen is leverbaar in 8 uni kleuren en prima wasbaar tot 30°. Door de polyamide in de menging is de draad zeer sterk en licht rekbaar: ideaal als je er sokken, een muts of wanten van wilt maken.

Samenstelling: 55 % acryl, 25 % polyamide, 20 % scheerwol. Kleur: Donkerbruin.

Wij leveren Durable Norwool in 8 basiskleuren in een voordeelpak van 500 gram wol. Zo heb je voldoende voor bijvoorbeeld een lekkere warme trui, of een warme sjaal met bijpassende muts en wanten. En als je twee bolletjes overhoudt, brei je er zo nog een paar sokken bij!

©Bink Fournituren 2012-2020