• Duplohaak Kunststof - Voor plooiband - Prijs per stuk

Duplohaken.

Duplohaken om plooien in gordijnplooiband te fixeren en vervolgens aan de gordijnrail te bevestigen.

Met behulp van plooiband en de bijbehorende duplohaken is het maken van gordijnen een klusje van niets. Je stikt de banen van de stof aan elkaar en werkt de bovenkant en de zijkanten van de gordijnen af. Vervolgens kun je het band op het gordijn stikken en met behulp van de duplo gordijnhaken vouw je de plooien in de stof en zet je ze vast. Haak de gordijnhaken door de runners van de rail en speld de onderkant van het gordijn op maat af. Vervolgens kun je de onderzoom in het gordijn stikken. Of maak je het jezelf nog makkelijker met behulp van instrijkbaar zoomband. Hiermee voorkom je tevens een stiksel in de onderzoom. Makkelijk, toch?

Materiaal: Kunststof. Afmeting: 25mm.Tevens in metalen variant verkrijgbaar. LET OP: kunststof duplohaken gebruik je voor vitrages. Niet te gebruiken voor overgordijnen, omdat de gordijnen dan te zwaar zijn voor de haakjes. Wel eventueel toepasbaar in kleine gordijntjes voor caravan, camper of boot.

Verkoop per stuk. Je kunt dus precies het aantal gordijnhaken bestellen dat je nodig hebt. Hoeveel haken heb je nodig? Houd rekening met 10 gordijnhaken per baan stof van 140 cm breed of reken 7 haken per meter ongeplooid gordijn. Dus, voor 3 banen stof van 140 cm breed heb je 30 haken nodig.

Het voordeel van het werken met plooiband is dat je snel en eenvoudig gordijnen kunt maken. Vooral voor kleinere gordijntjes, zoals bijvoorbeeld in de keuken, voor een caravan, camper of boot is plooiband ideaal: je bent snel klaar en hebt flexibiliteit in hoe de de plooitjes verdeelt. Wil je de gordijnen wassen? Verwijder dan de gordijnhaken en was de gordijnen op een fijnwasprogramma zonder te centrifugeren. Hang de gordijnen languit te drogen: je voorkomt kreukels en het gordijn hangt mooi strak uit. Vervolgens kun je de haken terugplaatsen en het gordijn weer op zijn plek hangen.

Meer weten? Lees dan onze blog: Hoe maak ik zelf gordijnen met plooiband? Hier vind je alles wat je weten moet om zelf gordijnen te naaien.

Doordat de kunststof duplohaken een kromme vorm hebben, kun je ze ook goed gebruiken op plekken waar je weinig ruimte hebt om de gordijnhaak door een runner te halen. Daardoor zijn deze duplohaken zeer geschikt voor verdekte railtjes van korte gordijntjes, zoals in een boot, een camper of een caravan.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Duplohaak Kunststof - Voor plooiband - Prijs per stuk

  • Merk: Antex
  • Model:329005
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,18


Gerelateerde producten

ACTIEPRIJS:  Plooiband Transparant - Per meter

ACTIEPRIJS: Plooiband Transparant - Per meter

Doorzichtig plooiband.Doorzichtig plooiband: zelf gordijnen maken.Doorzichtig Plooiband om zelf ploo..

€0,50 €0,59

Duplohaak Metaal - Voor plooiband - Prijs per stuk

Duplohaak Metaal - Voor plooiband - Prijs per stuk

Duplohaken.Duplohaken om plooien in gordijnplooiband te fixeren en vervolgens aan de gordijnrail te ..

€0,11

Rimpelhaak 1 poot - Krulhaak voor trekplooiband - Prijs per stuk

Rimpelhaak 1 poot - Krulhaak voor trekplooiband - Prijs per stuk

Rimpelhaken voor ploiiband.Rimpelhaken voor plooiband gebruik je in combinatie met gordijnplooiband,..

€0,08

OP=OP: Plooiband Transparant voor donkere stoffen - Per meter

OP=OP: Plooiband Transparant voor donkere stoffen - Per meter

Doorzichtig plooiband donker.Doorzichtig plooiband donker: zelf gordijnen maken.Fournituren - Gordij..

€0,50 €0,59

Tags: Plooiband, gordijnband, keperband, band voor gordijnen, plooien in gordijnen, gordijnplooi, gordijnplooien, gordijn plooien, gordijnenband, katoenband, katoenen band, zelf gordijnen maken, duplohaak, gordijnhaak, gordijnhaken, gordijnhaakjes, plooibandje, zoomband, zoomvlies, verstelbare haak, verstelbare gordijnhaak, gordijnhaak verstelbaar, schuifhaak, schuifhaakjes, haakjes met verstelbaar hoofdje, verstelbaar hoofdje, flexibele haak, flexibele gordijnhaak