• ACTIEPRIJS:  Plooiband Transparant - Per meter

Doorzichtig plooiband.

Doorzichtig plooiband: zelf gordijnen maken.

Doorzichtig Plooiband om zelf plooien in je gordijnen te maken. Met het transparante plooiband van Antex is het maken van gordijnen een klusje van niets. Je stikt de banen van de stof aan elkaar en werkt de bovenkant en de zijkanten van de gordijnen af. Vervolgens kun je het band op het gordijn stikken en met behulp van de duplo gordijnhaken vouw je de plooien in de stof en zet je ze vast. Haak de gordijnhaken door de runners van de rail en speld de onderkant van het gordijn op maat af. Vervolgens kun je de onderzoom in het gordijn stikken. Of maak je het jezelf nog makkelijker met behulp van instrijkbaar zoomband. Hiermee voorkom je tevens een stiksel in de onderzoom. Makkelijk, toch? Het transparante plooiband is van 100% polyester. Verkoop per meter: bestel precies het aantal meters dat je nodig hebt.

Zelf gordijnen maken.

Zelf gordijnen maken is helemaal niet moeilijk. Met behulp van plooiband maak je snel en gemakkelijk nieuwe gordijnen. Plooiband is een handig hulpmiddel: je stikt het band aan de bovenkant van de stof. Vervolgens kun je met behulp van zogenaamde duplo gordijnhaken de plooien in het gordijn vouwen en de plooien op die manier vastzetten. Nu heb je het gordijn precies op die breedte ingeplooid, die je nodig hebt om jouw raam te bedekken.

Doorzichtig plooiband.

Dit plooiband is transparant. Deze variant plooiband gebruik je voor vitrage. Voor overgordijnen kun je plooiband van katoen uitzoeken: plooiband katoen is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Gebruik voor vitrage bij voorkeur kunststof duplohaakjes, dan voorkom je dat je de haken door de stof heen ziet zitten.

Zo gemakkelijk is plooiband!

Het voordeel van het werken met plooiband is dat je snel en eenvoudig gordijnen kunt maken. Vooral voor kleinere gordijntjes, zoals bijvoorbeeld in de keuken, voor een caravan, camper of boot is plooiband ideaal: je bent snel klaar en hebt flexibiliteit in hoe de de plooitjes verdeelt. Wil je de gordijnen wassen? Verwijder dan de gordijnhaken en was de gordijnen op een fijnwasprogramma zonder te centrifugeren. Hang de gordijnen languit te drogen: je voorkomt kreukels en het gordijn hangt mooi strak uit. Vervolgens kun je de haken terugplaatsen en het gordijn weer op zijn plek hangen.

Bereken hoeveel plooiband je nodig hebt.

Hoeveel meter plooiband heb je nodig? Je hebt net zoveel plooiband nodig als de ongeplooide breedte van het gordijn dat je gaat naaien. Dus: voor 3 banen stof van 140 cm breed heb je 4,2 meter band nodig.

Bereken het juiste aantal gordijnhaken.

Hoeveel gordijnhaken heb je nodig? Houd rekening met 10 gordijnhaken per baan stof van 140 cm breed of reken 7 haken per meter ongeplooid gordijn. Dus, voor 3 banen stof van 140 cm breed heb je 30 haken nodig.

Specificaties:

Materiaal: 100% polyester. Kleur: Transparant. Breedte plooiband: ongeveer 2cm. Verkoop per meter: vul je 1 in, dan ontvang je 1 meter, 2=2 meter enzovoort.

Meer weten?

Lees dan onze blog: Hoe maak ik zelf gordijnen met plooiband? Hier vind je alles wat je weten moet om zelf gordijnen te naaien.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

ACTIEPRIJS: Plooiband Transparant - Per meter

  • Merk: Restyle
  • Model:017.4-090
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,59
  • €0,50


Gerelateerde producten

ACTIEPRIJS: Plooiband Wit - Terlenka plooiband - Per meter

ACTIEPRIJS: Plooiband Wit - Terlenka plooiband - Per meter

Wit plooiband voor gordijnen.Wit plooiband voor gordijnen met duplohakenFournituren voor gordijnen: ..

€0,50 €0,59

Duplohaak Metaal - Voor plooiband - Prijs per stuk

Duplohaak Metaal - Voor plooiband - Prijs per stuk

Duplohaken.Duplohaken om plooien in gordijnplooiband te fixeren en vervolgens aan de gordijnrail te ..

€0,11

Duplohaak Kunststof - Voor plooiband - Prijs per stuk

Duplohaak Kunststof - Voor plooiband - Prijs per stuk

Duplohaken.Duplohaken om plooien in gordijnplooiband te fixeren en vervolgens aan de gordijnrail te ..

€0,18

OP=OP: Plooiband Transparant voor donkere stoffen - Per meter

OP=OP: Plooiband Transparant voor donkere stoffen - Per meter

Doorzichtig plooiband donker.Doorzichtig plooiband donker: zelf gordijnen maken.Fournituren - Gordij..

€0,50 €0,59

Tags: Plooiband, gordijnband, keperband, band voor gordijnen, plooien in gordijnen, gordijnplooi, gordijnplooien, gordijn plooien, gordijnenband, katoenband, katoenen band, zelf gordijnen maken, duplohaak, gordijnhaak, gordijnhaken, gordijnhaakjes, plooibandje, zoomband, zoomvlies