• Viltnaalden Fijn

Vilt Naalden.

Vilt Naalden om vilt op vilt te bevestigen zonder naaiwerk of lijm.

Met behulp van een viltnaald kun je vilt op vilt vastmaken. Het werkt heel eenvoudig. Met behulp van de naald worden de vezels van het vilt opgenomen en door de onderste laag vilt gedrukt. Wanneer je de naald terugtrekt, zullen de vezels aan de onderste laag vilt vast blijven zitten, waardoor de twee lagen aan elkaar bevestigd zijn. Zo kun je dus vilt op vilt vastmaken zonder gebruik van garen of lijm. Deze speciale viltnaalden kun je tevens gebruiken in de Vilt Punch Pen en in het speciale Vilt Punch Apparaat van Clover. Dit is het ideale gereedschap om te vilten.

In zowel de Vilt Punch Pen als in het Vilt Punch Apparaat werk je met deze speciale viltnaalden. Je gebruikt het Punchapparaat vooral voor grotere oppervlakken. Voor het fijnere werk kun je beter de Vilt Punch Pen gebruiken. Beide liggen gemakkelijk in de hand: de vormgeving is zo ontworpen, dat je - ook als je langere tijd met het apparaat werkt geen last van je handen krijgt.

De viltnaalden zijn gemakkelijk aan te brengen en te vervangen. Wees voorzichtig: viltnaalden zijn erg scherp! Door de viltnaald door 2 lagen heen te duwen en vervolgens terug te trekken, zullen de vezels aan elkaar worden verbonden. Wanneer je de naalden terug laat veren, zullen de vezels aan elkaar verbonden blijven, zodat je 2 lagen vilt aan elkaar bevestigt.

Je ontvangt 5 viltnaalden in een speciaal opbergboxje, zodat je de naalden veilig kunt bewaren totdat je ze nodig hebt. Uitvoering: Fijn, geschikt voor vilt tot 3 mm dik. Voor dik vilt (3 mm of meer) gebruik je het beste de Groffe viltnaalden.

TIP: als je de naalden hebt opgeborgen, maar twijfelt of je fijne of groffe viltnaalden voor je hebt is dit bij de viltnaalden van Clover gemakkelijk te controleren. De fijne naalden zijn uitgevoerd zonder coating, terwijl de groffe viltnaalden voorzien zijn van een duidelijke rode coating. Zo kun je je naalden gemakkelijk uit elkaar houden.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Viltnaalden Fijn

  • Merk: Clover
  • Model:8905
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,95


Gerelateerde producten

Viltborstel - Onderlegger voor naaldvilten

Viltborstel - Onderlegger voor naaldvilten

Naaldvilten op viltmat.Naaldvilten op viltmat - Onderlegger voor viltwerkzaamhedenNaaldvilten is een..

€11,50

Vilt Punch Pen

Vilt Punch Pen

Vilt Punch Pen.Vilt Punch Pen om vilt op vilt te bevestigen zonder naaiwerk of lijm.Met behulp van e..

€14,50

Vilt Punch Apparaat

Vilt Punch Apparaat

Vilt Punch Apparaat.Vilt Punch Apparaat om vilt op vilt te bevestigen zonder naaiwerk of lijm.Met be..

€19,95

Viltnaalden Grof

Viltnaalden Grof

Vilt Naalden.Vilt Naalden om vilt op vilt te bevestigen zonder naaiwerk of lijm.Met behulp van een v..

€7,95

Tags: Viltborstel, viltborstel kopen, viltborstel bestellen, viltborstel online, vilt, vilten, viltlapje, punch, punchen, punchwerk, punchnaald, punchapparaat, viltnaald, viltnaalden, viltpen, viltapparaat, viltmat, ondergrond voor viltwerk, nat vilten, droog vilten, viltnaald, viltpen, viltnaalden, viltnaald fijn, viltnaald grof, fijne viltnaald, groffe viltnaald, grove viltnaald, viltapparaat, punchapparaat, punchpen, punchnaald