• Vilt Punch Pen

Vilt Punch Pen.

Vilt Punch Pen om vilt op vilt te bevestigen zonder naaiwerk of lijm.

Met behulp van een viltnaald kun je vilt op vilt vastmaken. Het werkt heel eenvoudig. Met behulp van de naald worden de vezels van het vilt opgenomen en door de onderste laag vilt gedrukt. Wanneer je de naald terugtrekt, zullen de vezels aan de onderste laag vilt vastblijven zitten, waardoor de twee lagen aan elkaar bevestigd zijn. Zo kun je dus vilt op vilt vastmaken zonder gebruik van garen of lijm. Deze speciale Vilt Punch Pen is het ideale gereedschap om te vilten.

De Vilt Punch Pen ligt zo gemakkelijk in de hand als een vulpen. Alleen vul je deze pen niet met inkt, maar met 3 speciale viltnaalden. Vervolgens is de pen gebruiksklaar om vilt op vilt te bevestigen. Je kunt in deze Punch Pen naar keuze 1, 2 of 3 naalden bevestigen. Je werkt met 3 naalden als je lekker snel klaar wilt zijn met je project. Je werkt met 2 naalden om lijnen en contouren aan te brengen in je werk. Met 1 naald tenslotte werk je bij zeer fijn of precies viltwerk.

De Vilt Pen is voorzien van een handgreep, zodat je ergonomisch verantwoord kunt werken. Je kunt de pen gemakkelijk onderaan het handvat vastpakken, waardoor je zeer precies kunt werken, ook bij heel fijn viltwerk. Vergeet niet om na afloop de meegeleverde kunststof kap weer over de naalden te schuiven: viltnaalden zijn erg scherp! Als je aan het werk bent, schuif je de kap zolang op de schacht van de pen.

De speciale viltnaalden zijn los na te bestellen. Je kunt kiezen uit Fijn of Grof. Bij de Punch Pen krijg je standaard 3 fijne viltnaalden meegeleverd.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Vilt Punch Pen

  • Merk: Clover
  • Model:8901
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €14,50


Gerelateerde producten

Viltborstel - Onderlegger voor naaldvilten

Viltborstel - Onderlegger voor naaldvilten

Naaldvilten op viltmat.Naaldvilten op viltmat - Onderlegger voor viltwerkzaamhedenNaaldvilten is een..

€11,50

Vilt Punch Apparaat

Vilt Punch Apparaat

Vilt Punch Apparaat.Vilt Punch Apparaat om vilt op vilt te bevestigen zonder naaiwerk of lijm.Met be..

€19,95

Viltnaalden Fijn

Viltnaalden Fijn

Vilt Naalden.Vilt Naalden om vilt op vilt te bevestigen zonder naaiwerk of lijm.Met behulp van een v..

€7,95

Viltnaalden Grof

Viltnaalden Grof

Vilt Naalden.Vilt Naalden om vilt op vilt te bevestigen zonder naaiwerk of lijm.Met behulp van een v..

€7,95

Tags: Viltborstel, viltborstel kopen, viltborstel bestellen, viltborstel online, vilt, vilten, viltlapje, punch, punchen, punchwerk, punchnaald, punchapparaat, viltnaald, viltnaalden, viltpen, viltapparaat, viltmat, ondergrond voor viltwerk, nat vilten, droog vilten, viltnaald, viltpen, viltnaalden, viltnaald fijn, viltnaald grof, fijne viltnaald, groffe viltnaald, grove viltnaald, viltapparaat, punchapparaat, punchpen, punchnaald