• Vilt Punch Apparaat

Vilt Punch Apparaat.

Vilt Punch Apparaat om vilt op vilt te bevestigen zonder naaiwerk of lijm.

Met behulp van een viltnaald kun je vilt op vilt vastmaken. Het werkt heel eenvoudig. Met behulp van de naald worden de vezels van het vilt opgenomen en door de onderste laag vilt gedrukt. Wanneer je de naald terugtrekt, zullen de vezels aan de onderste laag vilt vast blijven zitten, waardoor de twee lagen aan elkaar bevestigd zijn. Zo kun je dus vilt op vilt vastmaken zonder gebruik van garen of lijm. Dit speciale Vilt Punch Apparaat is het ideale gereedschap om te vilten.

Het Vilt Punch Apparaat werkt met 5 speciale viltnaalden. Je gebruikt het Punchapparaat vooral voor grotere oppervlakken. Voor het fijnere werk kun je beter de Vilt Punch Pen gebruiken. Het viltapparaat ligt gemakkelijk in de hand: de vormgeving is zo ontworpen, dat je - ook als je langere tijd met het apparaat werkt geen last van je handen krijgt.

De viltnaalden zijn gemakkelijk aan te brengen en te vervangen. De naalden zijn beschermd door een kunststof kap, zodat je je niet kunt bezeren: viltnaalden zijn erg scherp! Het apparaat werkt met behulp van een veer, die je het beste zou kunnen vergelijken met een stempel. Door druk uit te oefenen op het apparaat, zullen de naalden door de viltlagen heen geduwd worden en de vezels aan elkaar verbinden. Wanneer je de naalden terug laat veren, zullen de vezels aan elkaar verbonden blijven, zodat je 2 lagen vilt aan elkaar bevestigt.

De speciale viltnaalden zijn los na te bestellen. Je kunt kiezen uit Fijn of Grof. Bij dit viltapparaat krijg je standaard 5 fijne viltnaalden meegeleverd.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Vilt Punch Apparaat

  • Merk: Clover
  • Model:8900
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95


Gerelateerde producten

Viltborstel - Onderlegger voor naaldvilten

Viltborstel - Onderlegger voor naaldvilten

Naaldvilten op viltmat.Naaldvilten op viltmat - Onderlegger voor viltwerkzaamhedenNaaldvilten is een..

€11,50

Vilt Punch Pen

Vilt Punch Pen

Vilt Punch Pen.Vilt Punch Pen om vilt op vilt te bevestigen zonder naaiwerk of lijm.Met behulp van e..

€14,50

Viltnaalden Fijn

Viltnaalden Fijn

Vilt Naalden.Vilt Naalden om vilt op vilt te bevestigen zonder naaiwerk of lijm.Met behulp van een v..

€7,95

Viltnaalden Grof

Viltnaalden Grof

Vilt Naalden.Vilt Naalden om vilt op vilt te bevestigen zonder naaiwerk of lijm.Met behulp van een v..

€7,95

Tags: Viltborstel, viltborstel kopen, viltborstel bestellen, viltborstel online, vilt, vilten, viltlapje, punch, punchen, punchwerk, punchnaald, punchapparaat, viltnaald, viltnaalden, viltpen, viltapparaat, viltmat, ondergrond voor viltwerk, nat vilten, droog vilten, viltnaald, viltpen, viltnaalden, viltnaald fijn, viltnaald grof, fijne viltnaald, groffe viltnaald, grove viltnaald, viltapparaat, punchapparaat, punchpen, punchnaald