Breivork

Breivork om zelf een mooi rond koord te breien

Fournituren - Handwerken voor beginners. Met een breivork brei jij heel eenvoudig een rond koord van wol, katoen of acrylgaren. Je gebruikt de breivork in combinatie met een gemiddelde dikte breigaren, dat over het algemeen goed verkrijgbaar is in allerlei leuke, actuele kleurtjes. Afmeting: 18 centimeter. Verkoop per stuk.

Behalve deze breivork hebben wij nog veel meer leuke handwerk-accessoires voor beginners, zoals een knoopster of kinderbreinaalden.

Breivork - Hoe werkt het?

Je neemt een draad van een bol garen en slaat deze twee keer als een acht om de tanden van de vork heen: zo onstaan er 2 setjes lusjes boven elkaar. Nu haal je de onderste lus over de bovenste lus heen. Leg vervolgens weer een nieuwe tweede lus aan en haal opnieuw de onderste lus over de bovenste lus heen. Dit blijf je herhalen. Je zult zien dat de geluste draden een mooi rond koord vormen. Je kunt werken met verschillende diktes breigaren, in één enkele of verschillende kleurtjes. Zo brei je mooie stevige koorden in verschillende diktes en kleurencombinaties. Je kunt het koord gebruiken als ceintuur, als armbandje of als koord voor bijvoorbeeld sleutels of een speen.

Breivork - BUDGET-versie:

Werken met een breivork zou je kunnen zien als een eerste kennismaking met breien of haken. Zodra je de beweging van lussen over elkaar halen goed in de vingers hebt, ben je toe aan een volgend project met een nieuwe uitdaging. Wij hebben daarom gekozen om dit BUDGET-model op te nemen in ons assortiment. Houd rekening met prijs/kwaliteit verhouding: het hout van de breivork is niet altijd even glad afgewerkt. Liever een hoog kwaliteits product? Kies dan voor DEZE knoopster van Prym.

Specificaties:

Samenstelling: Hout. Afmeting: 18cm. Verkoop per stuk.

TIP:

Beginnen met handwerken? Bestel direct kunststof wolnaalden mee. Hiermee kun je de losse draden aan je koord afwerken of het koord aan elkaar naaien zonder de wol te beschadigen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Breivork Hout - BUDGET versie

  • Merk: Opry
  • Model:99544
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Gerelateerde producten

Knoop Ster Hout - LUXE versie

Knoop Ster Hout - LUXE versie

Knoopster de LuxeKnoop Ster de Luxe om zelf mooie koordjes mee te vlechtenFournituren - Handwerken v..

€9,95

4 Kunststof wolnaalden - Met gebogen punt

4 Kunststof wolnaalden - Met gebogen punt

Plastic naalden met gebogen punt.Plastic naalden met gebogen punt voor makkelijk oppakken van steken..

€2,50

Knoop Ster Hout - BUDGET versie

Knoop Ster Hout - BUDGET versie

KnoopsterKnoop Ster om zelf mooie koordjes mee te vlechtenFournituren - Handwerken voor beginners. V..

€4,95

Tags: Breivork, leren breien, leren haken, punniken, punnikapparaat, knoopster, macrame, leren breien, leren haken, mijn eerste breiwerk, mijn eerste haakwerk, kinderen leren breien, kinderen leren haken, weven, punnikken, punniken, wolnaald, breinaald, knoop-ster, weefster, weef-ster, weeftoestel, knooptoestel, vlechttoestel, knoop ster, weef ster, vlecht ster