• Handige Breihulpjes Complete Set

Brei-accessoires.

Brei-accessoires: handige hulpjes voor breiwerk.

Fournituren: Handwerkaccessoires. Deze complete set bevat allerhande breiaccessoires, die jij kunt gebruiken voor jouw breiwerk. Met de juiste hulpmiddelen kun jij veel meer breien dan je denkt. Met behulp van deze complete set handige breihulpjes brei jij voortaan probleemloos met meerdere kleuren, brei jij kabels, ingewikkelde breipatronen en ingebreide afbeeldingen. De set bevat een aantal breihulpjes die jij wellicht nog niet kent, maar die het breien een stuk eenvoudiger zullen gaan maken voor je. Complete set met 7 breihulpen.

Dit is een complete voordeelset met breihulpjes, maar de meeste items uit deze verpakking kan jij ook gewoon los bij ons bestellen. Zorg ervoor dat jij een aantal brei-accessoires in jouw breitas hebt zitten: jij zult er veel plezier aan beleven.

Handige breihulpjes.

Handige breihulpjes: alle accessoires die je nodig hebt voor je breiwerk in een complete set. Of jij nu complete truien of vesten breit, of gewoon een simpele sjaal, goed gereedschap is het halve werk. Naast de juiste maat en kwaliteit breinaalden, zijn er een boel hulpmiddelen te verkrijgen, waardoor je sneller en preciezer kunt werken. Zo voorkom je fouten en bespaar je tijd voor andere projecten of bezigheden. In dit uitgebreide setje met handige breihulpen van Pony heb je alles wat je nodig hebt voor je brei- of haakwerk.

Inhoud set:

De handige complete breiset van Pony bevat:

  • - Stekenhouder: deze gebruik je wanneer je in je breipatroon tijdelijk steken moet parkeren die je in een volgende toer weer op moet nemen.
  • - 2 Stompe wolnaalden om je breiwerk af te hechten en aan elkaar te zetten. De stompe punt van de wolnaald zorgt ervoor dat je het breiwerk niet beschadigt. Eén van de 2 naalden is voorzien van een lus, speciaal voor dikkere wol.
  • - Kabelnaald: deze gebruik je om steken op te parkeren die je later weer op wilt nemen, om op die manier kabels te breien.
  • - Meetlint: handig om af en toe de maat op te nemen om te kijken hoe je uitkomt bij het breien op maat of lengte.
  • - Toerenteller: met een toerenteller kun je gemakkelijk het aantal gebreide naalden bijhouden om na te gaan wanneer je in je patroon dient te meerderen of te minderen of van steek moet veranderen.
  • Hulpnaald: soms moet je een stuk aanbreien waarbij een derde naald van pas kan komen. Op dit kleine hulpnaaldje zet je snel wat extra steken op of weg. De voorkant van de hulpnaald is een haaknaald, zodat je de hulpnaald ook kunt gebruiken om steken op te rapen.

Specificaties:

De complete breihulpjes set bevat 7 items. Materiaal: Aluminium – kunststof.

Over de leverancier:

Pony is een leverancier van voordelige handwerk-artikelen en fournituren. Made in India. SA 8000 gecertificeerd: dit betekent dat Pony werkt volgens internationale afspraken en actief controleert op het voorkomen van kinderarbeid, dwang, discriminatie en uitsluiting op de werkplek.

Leuk cadeau

Deze breiset is een leuk aardigheidje, wanneer je weet dat iemand net begonnen is met breien! De meeste items zijn ook los leverbaar.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Handige Breihulpjes Complete Set

  • Merk: Pony
  • Model:30601
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,50


Gerelateerde producten

Toerenteller breien - 2 stuks, maat 2 tot 7,5mm

Toerenteller breien - 2 stuks, maat 2 tot 7,5mm

Toerentellers.Toerentellers voor brei- of haakwerk - 2 stuksToerentellers: gemakkelijk hulpmiddel vo..

€3,95

OPRUIMING: Stekenhouder Klein - BEPERKT LEVERBAAR

OPRUIMING: Stekenhouder Klein - BEPERKT LEVERBAAR

Kleine stekenhouderKleine stekenhouder - Veilig vasthouden van steken bij breienFournituren voor han..

€1,59 €1,99

Tags: Breiset, breihulpjes, breiaccessoires, handige breihulpjes, handwerkaccessoires, haakaccessoires, wolnaald, stompe naald, naald met stompe punt, kabelnaald, borduurnaald, tapisserienaald, stekenhouder, toerenteller, rijenteller, haaknaald, meetlint, centimeter