• Schoenborstel - Insmeerborstel, Licht of Zwart

Schoenborstel Insmeerborstel

Schoenborstel Insmeerborstel van Paardenhaar

Fournituren – Schoenverzorging en schoenborstels. Onderhoud is het toverwoord als je het hebt over duurzame verzorging van jouw schoenen. Regelmatig schoonmaken, onderhouden en verzorgen van jouw schoenen zal niet alleen de levensduur van jouw schoenen aanmerkelijk verlengen, het zorgt er ook voor dat jij netjes voor de dag komt. Plan de verzorging van jouw schoenen en laarzen op een vaste dag in de week: je zult merken, dat het veel minder werk is dan jij denkt. Deze ronde insmeerborstel gebruik jij om schoensmeer of schoencrème aan te brengen op de schoen. Jij kunt kiezen uit een lichte of zwarte versie voor lichte of donkere schoenen. Verkoop per stuk.

Gebruik voor het uitpoetsen van jouw schoenen onze paardenharen glansborstel. De zolen maak jij schoon met de schoenborstel voor hardnekkig schoenvuil. Impregneer jouw schoenen na het poetsen om ze tegen vuil en vocht te beschermen. Even snel een doek over jouw schoenen voor je de deur uitgaat en je kan er helemaal tegen!

Schoenen poetsen

Het poetsen van jouw schoenen zorgt ervoor dat de schoenen er goed uitzien en geeft tevens de nodige verzorging aan het leer. Deze insmeerborstel van paardenhaar gebruik je om de schoensmeer of schoencrème aan te brengen op het leer. Werk bij voorkeur met een niet al te dikke laag schoensmeer: een keer herhalen met een tweede laagje geeft ene beter resultaat dan een te dikke laag schoenpoets.

Hoe poets ik mijn schoenen?

Haal jezelf geen onnodig werk op de hals, maar laat de schoenen eerst goed drogen voor het reinigen, bij voorkeur met de zolen naar boven. Reinig eerst de zolen en randen van de schoen met onze schoenzoolborstel. Breng een dunne laag schoensmeer of schoencreme aan met behulp van deze insmeerborstel. Laat een kwartiertje intrekken. Nu kan jij de schoen mooi oppoetsen met een glansborstel. Spuit de schoenen na het poetsen in met impregneerspray: dan heb jij langer eer van jouw werk.

Specificaties:

Samenstelling: Donker gebeitst hout met paardenhaar. Afmeting: 15 centimeter. Borstelharen: 2,5cm. Kies uit licht of zwart in het selectiescherm. Verkoop per stuk.

Alles voor nette schoenen:

  • Schoenpoetsdoek
  • Uitpoetsborstel
  • Impregneerspray voor leer, suède en canvas
  • Schoenzoolborstel voor hardnekkig vuil in (profiel)zolen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schoenborstel - Insmeerborstel, Licht of Zwart

  • Merk: SchinsLeder
  • Model:911520C
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Impregneerspray voor textiel en leer

Impregneerspray voor textiel en leer

Impregneerspray voor leer en suèdeImpregneerspray voor leer en suède – tegen vocht en vlekken.Fourni..

€12,95

Schoenborstel voor profielzolen - Hardnekkig schoenvuil

Schoenborstel voor profielzolen - Hardnekkig schoenvuil

Schoenzool BorstelSchoenzool Borstel reinigt profielzolenFournituren – Schoenverzorging en schoenbor..

€7,95

Schoenborstel - Glansborstel, Licht of Zwart

Schoenborstel - Glansborstel, Licht of Zwart

Schoenborstel UitpoetsborstelSchoenborstel Uitpoetsborstel van PaardenhaarFournituren – Schoenverzor..

€9,95

AANBIEDING: Schoenpoetsdoek - Altijd verzorgde schoenen

AANBIEDING: Schoenpoetsdoek - Altijd verzorgde schoenen

Poetsdoek voor schoenen.Poetsdoek voor schoenen laat je schoenen glanzen.Schoenen poetsen: Met deze ..

€1,00 €1,99

Tags: Schoenborstel, uitpoetsborstel, glansborstel, schoenen poetsen, leeronderhoud, schoenverzorging, leerverzorging, inpoetsen, uitpoetsen, inpoetsborstel, uitpoetsborstel, borstel paardenhaar, luxe schoenborstel, luxe glansborstel, glansborstel, borstel voor leer, hoe poets ik mijn schoenen, schoenen poetsen hoe