• Borduurpakket Persian cat - Compleet pakket met telpatroon

Voordelig Borduurpakket Perzische kat

Voordelig Borduurpakket Perzische kat met telpatroon, stof en borduurgaren

Katten borduren: compleet borduurpakket op basis van telpatroon. Panna heeft een prachtige serie borduurpakketten met katten en honden, waar dit kruissteek pakket er één van is. Niet voor niets zijn raskatten een geliefd onderwerp voor een borduurpakket -kijk maar naar dit borduurpakket van een perzische kat bijvoorbeeld. Een borduurpakket van Panna bevat alles dat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan: het borduurpakket wordt geleverd inclusief de borduurstof en met 17 kleuren borduurgaren. Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt op zogenaamde Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. Afmeting: 32 x 26cm. Model: Persian Cat.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaal aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen? Gebruik een borduurring: dat zorgt voor precies en strak borduurwerk en voorkomt vlekken.

Borduurpakket met katten

Hoe vind jij deze mooi gekleurde afbeelding van een mooie raskat? De afbeelding is mooi genoeg om in ieder interieur een plekje te vinden, al is deze prachtige kat natuurlijk vooral geliefd onder poezenliefhebbers. Bovendien zijn de borduurpakketten van Panna altijd scherp geprijsd. Jij borduurt 5,5 kruisje op een centimeter met 2 draadjes borduurgaren.

Compleet borduurpakket

De borduurpakketten van Panna zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde borduurgarens, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Perzische Kat - Persian Cat. Afmeting: 32 x 26cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof, borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren. Jij borduurt dit pakket in kruissteek.

Meer keus:

Panna heeft nog meer telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen. Bestel je ook zo'n handige borduurring mee?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Persian cat - Compleet pakket met telpatroon

  • Merk: Panna
  • Model:pan-1171-j
  • Beschikbaarheid:8-9 Dagen levertijd
  • €22,30


Gerelateerde producten

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

VOORDELIG borduurpakket - Nijntje op de fiets (excl. RING)

VOORDELIG borduurpakket - Nijntje op de fiets (excl. RING)

Goedkoop Borduurpakket NijntjeGoedkoop Borduurpakket Nijntje met telpatroon, stof en DMC borduurgare..

€17,95

Borduurring 20 cm

Borduurring 20 cm

De borduurringen van Fix-it/Vervaco zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, ..

€6,95

Borduurpakket Katten - Compleet pakket met telpatroon

Borduurpakket Katten - Compleet pakket met telpatroon

Katten borduren – borduurpakket met telpatroon Katten borduren – borduurpakket met telpatroon Katten..

€39,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, panna