• Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Geinige giraffe

Scherp geprijsd borduurpakket

Scherp geprijsd borduurpakket – Telpatroon Geinige giraffe

Handwerken – Voordelige borduurpakketten met telpatroon hebben wij in allerlei varianten. Deze schattige giraffe is een zeer scherp geprijsd borduurpakket van Chudo Igla; het borduurpakketje wordt compleet geleverd, dat wil zeggen: incl. de borduurstof en met 13 kleuren borduurgaren op een handige garenkaart. Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie en een borduurnaald. Jij borduurt op borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur - 4 kruisjes per cm dus geschikt voor beginners. Afmeting: 8 x 15cm. Model: Geinige Giraffe.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaal aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduurpakket met telpatroon

Borduren is een ontspannende hobby met een mooi en blijvend resultaat. Deze afbeelding kan jij, nadat jij klaar bent met borduren, inlijsten en ophangen als blijvend bewijs van jouw inspanning. Of geef jij de geborduurde afbeelding liever aan iemand cadeau? Met dit borduurpakket borduur jij op basis van een duidelijk telpatroon. Kleur voor kleur borduur jij het patroon op de borduurstof. Jij borduurt 4 kruisjes op een centimeter met 2 draadjes borduurgaren.

Compleet borduurpakket - Ook voor beginners

Borduurpakketten van Chudo Igla zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde borduurgarens, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen. Omdat de borduurstof wat grover is dan gemiddeld, is dit ook een eenvoudig pakket voor beginners.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou toch nog wat te ingewikkeld? Kijk dan eens bij onze KUSSENpakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Geinige GIraffe. Afmeting: 8 x 15cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof, borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus

Chudo Igla heeft nog meer telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Geinige giraffe

  • Merk: Chudo
  • Model:ci-010-034
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Gerelateerde producten

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Magneetbord voor jouw borduurpatroonMagneetbord voor jouw borduurpatroon met 3 regeltellersBorduren ..

€12,95

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Liefde en trouw OP=OP

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Liefde en trouw OP=OP

Scherp geprijsd borduurpakket Scherp geprijsd borduurpakket – Telpatroon Liefde en trouwHandwerken –..

€9,95 €19,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Blue Butterflies - Goedkoop borduurpakket met telpatroon

Blue Butterflies - Goedkoop borduurpakket met telpatroon

Voordelig borduurpakket Voordelig borduurpakket – Telpatroon Blauwe vlindersHandwerken – Goedkope bo..

€9,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, goedkoop borduurpakket, laaggeprijsd borduurpakket, voordelig borduurpakket, borduurpakket aanbieding, borduurpakket scherp geprijsd