• OPRUIMING: Borduurpakket KERST met telpatroon

Borduren voor Kerst - Compleet borduurpakket

Borduren voor Kerst - Compleet borduurpakket met telpatroon: Postzak

Handwerken – borduurpakketten met telpatroon hebben wij in allerlei uitvoeringen voor je. Dit is een borduurpakket speciaal voor Kerst: een praktische postzak met een speciale inzet om jouw mooiste Kerstkaarten in op te hangen. Echt een bijzonder kerst borduurpakket om te borduren en om vervolgens ieder jaar in December trots aan de muur te hangen. Het borduurpakket van Eva Rosenstand uit Denemarken bevat alles dat jij nodig hebt om direct te beginnen met borduren. Het borduurpakket wordt compleet geleverd, dat wil zeggen inclusief de benodigde borduurstof en het borduurgaren, een duidelijk telpatroon met Nederlandstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt dit klassieke borduurpakket op witte Aïda borduurstof op basis van 5 kruisjes per centimeter(14-ct). Jij borduurt in kruissteek - Het rode biaisband om de postzak mee af te werken is inbegrepen. Afmeting: 30 x 37cm.

iteraard zijn er nog meer KERST-borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Compleet borduurpakket met telpatroon - Borduren voor KERST

De borduurpakketten van Eva Rosenstand zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een duidelijke NL-instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: het benodigde DMC borduurgaren, de borduurstof waar jij op borduurt en de borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen, evenals het rode biaisband om de postzak mee af te werken.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Postzak - Heart and Toys. Afmeting: 30 x 37cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof (100% katoen - 5,4kr/cm - 14count), DMC borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon, biaisband voor de afwerking en een duidelijke Nederlandstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Bestel informatie:

Dit borduurpakket hebben wij voor jou op voorraad. LET OP: dit model gaat uit ons assortiment. OP=OP, Levering zolang de voorraad strekt.

Meer keus:

Speciaal voor Kerst hebben wij nog meer mooie pakketten voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen. HANDIG: met DEZE regelteller houd jij goed overzicht van jouw telpatroon.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

OPRUIMING: Borduurpakket KERST met telpatroon

  • €32,95
  • €24,95


Gerelateerde producten

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Borduren voor Kerst - 6 Kerstonderzetters

Borduren voor Kerst - 6 Kerstonderzetters

Borduurpakket voor Kerst - Geborduurde Kerstonderzetters.Borduurpakket voor Kerst - Geborduurde Kers..

€22,95

Tags: Eva Rosenstand, borduurpakket