• Jonge uiltjes - Borduurpakket op kaaslinnen, met telpatroon

Borduren op kaaslinnen - Compleet borduurpakket

Borduren op kaaslinnen - Compleet borduurpakket met telpatroon: Jonge Uiltjes

Handwerken – borduurpakketten met telpatroon hebben wij in allerlei uitvoeringen voor je. Dit is echt een mooi borduurpakket: een prachtige afbeelding van een uilen-familie. Een bijzonder pakket om te borduren en om vervolgens trots aan de muur te hangen. Het kruissteekpakket van Eva Rosenstand uit Denemarken bevat alles dat jij nodig hebt om direct te beginnen met borduren. Het borduurpakket wordt compleet geleverd, dat wil zeggen inclusief de benodigde Aïda borduurstof en het borduurgaren, een duidelijk telpatroon met Nederlandstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt deze afbeelding op linnen borduurstof, 100% linnen , 10 dr/cm (26-count). Jij borduurt in kruissteek. Afmeting: 30 x 50cm. GRATIS verzonden binnen NL en België.

Ditzelfde borduurpakket kan jij ook in een versie met AIDA borduurstof bestellen. Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaalaanbod aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduurpakket met telpatroon

Borduren is een ontspannende hobby met een mooi en blijvend resultaat. Deze afbeelding kan jij, nadat jij klaar bent met borduren, inlijsten en ophangen als blijvend bewijs van jouw inspanning. Of geef jij de geborduurde afbeelding liever aan iemand cadeau? Met dit borduurpakket borduur jij op basis van een duidelijk telpatroon. Kleur voor kleur borduur jij het patroon op de borduurstof. Vroeger werd een schellekoord naast praktisch gebruikt voor het oproepen van inwonend personeel. Tegenwoordig is het een mooie, traditionele afbeelding die het goed zal doen in een klassiek interieur.

Compleet borduurpakket

De borduurpakketten van Eva Rosenstand zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een duidelijke NL-instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: het benodigde DMC borduurgaren, de linnen borduurstof waar jij op borduurt en de borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Jonge Uiltjes - op linnen borduurstof. Afmeting: 30 x 50cm. Het borduurpakket bevat kaaslinnen/borduurstof (10 dr/cm - 26count - 100% linnen), DMC borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Nederlandstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus:

Van Eva Rosenstand hebben wij nog andere prachtige pakketten voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen. HANDIG: met DEZE regelteller houd jij goed overzicht van jouw telpatroon.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Jonge uiltjes - Borduurpakket op kaaslinnen, met telpatroon

  • €39,95


Gerelateerde producten

Voordelig borduurpakket - Kip met kuikens

Voordelig borduurpakket - Kip met kuikens

Nederlands Borduurpakket Kip met kuikensNederlands Borduurpakket Kip met kuikens - inclusief telpatr..

€7,95

Draaddoorsteker voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Draaddoorsteker voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€3,95

Schellekoord Vogels - Borduurpakket met telpatroon

Schellekoord Vogels - Borduurpakket met telpatroon

Schellekoord - Compleet borduurpakketSchellekoord - Compleet borduurpakket met telpatroon: VogelsHan..

€39,95

VOORDELIGE Borduurring 19 cm

VOORDELIGE Borduurring 19 cm

De borduurringen van Opry zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, met een ee..

€5,95

Tags: Eva Rosenstand, borduurpakket, uitltjes