• Borduurpakket Geboortetegel - Kruissteekpakket voor tweeling

Borduurpakket Geboorte

Borduurpakket Geboorte – Kruisteekpakket voor een tweeling

Handwerken – Borduurpakket voor geboorte voor tweeling. Een geboorte is iets om bij stil te staan. Vereeuwig de geboorte van twee (klein)kinderen door het zelf borduren van een geboortegel met namen van de baby's. Een zelf geborduurde afbeelding is leuk als herinnering of als persoonlijk cadeau. Dit borduurpakket wordt geleverd inclusief telpatroon, Anchor borduurgaren, Zweigart borduurstof, borduurnaald en NL instructie. Voor zowel de geborduurde afbeelding als voor de namen van de baby's is het juiste borduurgaren inbegrepen. Afmeting: 20 x 20cm. Afbeelding: Tweeling.

Geborduurde afbeeldingen voor geboortes kan jij in allerlei varianten bestellen. Ook SLABBETJES om zelf te borduren leveren wij in verschillende kleuren.

Geboortepakket om te borduren.

Dat is een leuk en origineel cadeau: een zelf geborduurde geboortetegel met naam, geboortedatum, lengte en gewicht van de pasgeboren baby. Je bent er even mee bezig, maar dan heb je ook een leuk en origineel cadeau voor een kraamvisite, dat zeker in de smaak zal vallen! Het pakket is voorzien van voldoende borduurgaren. Bij het borduurgaren is rekening gehouden dat jij kunt kiezen uit de versie voor een jongen of voor een meisje.

Wat zit er in dit borduurpakket?

Dit borduurpakket is voorzien van borduurstof (7 kruisjes/cm), 13 kleuren Anchor borduurgaren met garenkaart, een borduurnaald, NL-instructie en telpatroon. Ook de letters van het alfabet zijn als patroon inbegrepen, evenals de letters 0-9, zodat jij naam en geboortedatum en/of tijd op de geboortetegelkunt borduren.

Specificaties:

Borduurpakket Geboorte: Tweeling - Twins birth announcement. Materiaal: Aïda borduurstof 100% katoen, 7 kr/cm / 18-ct, 13 kleuren Anchor borduurgaren: 100% katoen. Afmeting: 20 x 20cm. Inclusief Engelstalige-omschrijving, telpatroon in kruissteek en een borduurnaald.

Liever een andere afbeelding?

Kies uit verschillende afbeeldingen voor een geboortegel naar jouw smaak. Het volledige overzicht aan borduurpakketten voor geboorte vind jij HIER, evenals slabbetjes en andere accessoires voor baby’s, die jij zelf kunt borduren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Geboortetegel - Kruissteekpakket voor tweeling

  • Merk: Riolis
  • Model:ri-1713
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €14,95


Gerelateerde producten

Borduurpakket Geboorte - Kruissteekpakket Sleepy

Borduurpakket Geboorte - Kruissteekpakket Sleepy

Borduurpakket voor GeboorteBorduurpakket voor Geboorte – Naam en geboortedatum borduur je er nog bij..

€14,95

Borduurpakket Geboorte - Baby met teddybeer

Borduurpakket Geboorte - Baby met teddybeer

Borduurpakket GeboorteBorduurpakket Geboorte – TeddybeerHandwerken – Borduurpakket voor een geboorte..

€17,95

AANBIEDING: Borduurpakket babyschoentjes blauw

AANBIEDING: Borduurpakket babyschoentjes blauw

Borduurpakket Babyschoentjes JongenBorduurpakket Babyschoentjes Jongen - Voor geboorteHandwerken – B..

€9,95 €14,95

Slab om te Borduren Wit

Slab om te Borduren Wit

Slabbetje met borduurrandSlabbetjes met borduurrand om zelf te borduren. Dat is een leuk en originee..

€5,95

Tags: Eva Rosenstand, borduurpakket, geboortetegel, geboortepakket, borduurpakket geboorte, kraamcadeau, kraam, borduren, borduurpakket voor geboorte, Eva Rosenstand, Permin