• Borduurpakket Geboorte - Kruissteekpakket My Baby Girl

Borduurpakket voor Geboorte

Borduurpakket voor Geboorte –Voor meisje

Handwerken – Borduurpakket voor een geboorte van Chudo Igla. Verwelkom de geboorte van een geliefde met ons prachtige borduurpakket voor geboorte. Dit complete borduurpakket bevat alles wat je nodig hebt om een uniek en gepersonaliseerd borduurwerk te creëren. Verras de jonge ouders door het zelf borduren van een geboortegel met naam van de baby. Of ga jij voor jouw eigen little one aan de gang? Dit borduurpakket wordt geleverd inclusief telpatroon, borduurgaren en Aïda borduurstof, borduurnaald en Engelstalige instructie. Afmeting: 16 x 21cm. Afbeelding: My Baby Girl - Uitvoering voor een meisje.

Deze geboortetegel is ook leverbaar voor een JONGETJE. Slabbetjes om zelf te borduren leveren wij in verschillende kleuren. Liever een ander lettertype dan in dit patroon meegeleverd? Bestel in dat geval ons borduurboekje met alfabet en cijfers.

Kruissteek borduren voor pasgeboren baby.

Een geboorte is altijd een feest, waar je graag bij stil wilt staan. Zoek je een leuk en origineel kraamcadeau: denk dan eens over een geboorteafbeelding, die je zelf kunt borduren. Dit pakket is voorzien van Aïda borduurstof. Een persoonlijk cadeau wordt altijd op prijs gesteld door de jonge ouders. Vaak zie je dat dit soort afbeeldingen jaren bewaard worden.

Borduurpakket geboorte - Wat zit er in dit borduurpakket?

Dit borduurpakket van Chudo is voorzien van borduurstof, borduurgaren met garenkaart, een borduurnaald, Engelstalige instructie en telpatroon. Jij borduurt 5 kruisjes op 1 centimeter (14-count)

Specificaties:

Borduurpakket My Baby Girl - Voor meisje. Materiaal: Borduurstof 100% katoen, 5,5 kr/cm; borduurgaren: 100% katoen. Afmeting: 16 x 21cm. Inclusief Engelstalige omschrijving, telpatroon in kruissteek en een borduurnaald. De versie voor een jongetje vind jij HIER in de webwinkel.

Liever een andere afbeelding?

Kies uit verschillende afbeeldingen voor een geboortegel naar jouw smaak. Het volledige overzicht aan borduurpakketten voor geboorte vind jij HIER, evenals slabbetjes en andere accessoires voor baby’s, die jij zelf kunt borduren. Met ons boekje met borduurpatroontjes voor cijfers en letters kan jij ook naam en geboortedatum op de tegel borduren in een kleur BORDUURGAREN naar keuze.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Geboorte - Kruissteekpakket My Baby Girl

  • Merk: Chudo
  • Model:ci-080-002
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Borduurpakket Geboorte  - Kruissteekpakket Betje.com 4 Girl

Borduurpakket Geboorte - Kruissteekpakket Betje.com 4 Girl

Borduurpakket voor GeboorteBorduurpakket voor Geboorte –Voor jongetjeHandwerken – Borduurpakket voor..

€10,95

Borduurpakket Jip en Janneke - Geboorte

Borduurpakket Jip en Janneke - Geboorte

Jip en Janneke borduurpakketJip en Janneke borduurpakket geboortetegelVoordelige borduurpakketten va..

€17,95

AANBIEDING: Borduurpakket babyschoentjes roze

AANBIEDING: Borduurpakket babyschoentjes roze

Borduurpakket Babyschoentjes MeisjeBorduurpakket Babyschoentjes Meisje - Voor geboorteHandwerken – B..

€9,95 €14,95

Slab om te Borduren Pastelroze

Slab om te Borduren Pastelroze

Slabbetje met borduurrandSlabbetjes met borduurrand om zelf te borduren. Dat is een leuk en originee..

€5,95

Tags: Eva Rosenstand, borduurpakket, schellekoord, geboortetegel, geboortepakket, borduurpakket geboorte, kraamcadeau, kraam, borduren, borduurpakket voor geboorte, Eva Rosenstand, Permin, DMC, DMC borduurpakket, Riolis, Anchor, Zweigart